foto: Rojs Maizītis
"Tik ļoti sāp..." Frīdenberga brālis Marsels sēro par Valtera nāvi
Valters Frīdenbergs (1987-2018).
Slavenības
2018. gada 20. oktobris, 17:35

"Tik ļoti sāp..." Frīdenberga brālis Marsels sēro par Valtera nāvi

Jauns.lv

"Lai tev mīksts un silts mākonītis, uz kura radīt daudz skaistas lietas dziesmas. Atceries - es vienmēr biju un būšu kopā ar tevi!" sociālajos tīklos atvadas savam brālim Valteram teic Marsels Frīdenbergs (29).

foto: Rojs Maizītis
Valters Frīdenbergs (1987-2018).

Mūziķa un TV darbinieka Valtera Frīdenberga nāve satrieca daudzus. Cilvēki sekoja līdzi Valtera cīņai ar vēzi, šķita, ka ārstēšanās ir veiksmīga, un veselība uzlabojas. Tik ļoti gribējās cerēt, ka slimība atkāpjas. Tomēr notika nepielūdzamais, un 17. oktobrī tika saņemta ziņa, ka cīņa ir zaudēta.

Tomēr - kā Valters jutās patiesībā, zina tikai paši tuvākie cilvēki.  

"Tik ļoti sāp, ka laiks bija nepielūdzams un nepaspēju tik daudz ko tev pateikt. Drausmīgāku dzīves situāciju grūti iedomāties, un nenovēlu nevienam tādas sajūtas, kādas jūtu es šobrīd, dārgāko cilvēku zaudējot," sociālajos tīklos raksta Valtera brālis Marsels Frīdenbergs. 

Viņš arī aicina Valtera dzimšanas dienā 26. oktobrī 13:00 Rīgas Krematorijas Lielajā zālē atvadīties no aizgājēja, pieminot viņu ar labiem vārdiem un atmiņām, nevis ziedu vainagiem.

Jauns.lv izsaka visdziļāko līdzjūtību visiem, kurus Valters iedvesmoja un bija tuvs.

Valtera Frīdenberga pēdējie foto

Mūziķis Valters Frīdenbergs (1987-2018) pusotru mēnesi pirms nāves - koncertā "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" un grāmatas "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" ...

gallery icon
36

Valters Frīdenbergs (1987-2018)

gallery icon
140