foto: Vida Press
Robija Viljamsa sievai bijis bail, ka meita Tedija karaliskajās kāzās varētu novilkt sev drēbes
Robija Viljamsa un Aīdas Fīldas vecākā atvase, sešus gadus vecā meita Tedija bija viena no līgavas māsām princeses Eiženijas kāzās.
Slavenības
2018. gada 20. oktobris, 12:02

Robija Viljamsa sievai bijis bail, ka meita Tedija karaliskajās kāzās varētu novilkt sev drēbes

Jauns.lv

Britu dziedātāja Robija Viljamsa un viņas sievas aktrises Aīdas Fīldas meita Tedija (6) bija viena no līgavas māsām princeses Eiženijas un Džeka Brūksbenka kāzās. Nesenā intervijā TV šovam „Good Morning Britain” Fīlda atzinusies, ka bijusi ļoti lepna par meitu, bet arī noraizējusies, ka bērns nesagādā vecākiem lielu kaunu.

Robija Viljamsa meita Tedija princeses Eiženijas kāzās

Robija Viljamsa un Aīdas Fīldas vecākā atvase, sešus gadus vecā meita Tedija bija viena no līgavas māsām princeses Eiženijas kāzās.

gallery icon

Aktrise Aīda Fīlda (39) TV šovā „Good Morning Britain” atzinusi, ka vecākā atvase Teodora, ko ģimene mīļi dēvē par Tediju, esot izteikta tēta meita, līdz ar to sabiedrībā no viņas iespējams sagaidīt visu. Tas viņu darījis īpaši bažīgu princeses Eiženijas kāzās, kuru norisei līdzi sekoja TV kameras un fotoreportieri no visas pasaules. „Viņa ir Viljamsa kopija, tāpēc jebkurā brīdī varēja ņemt un novilkt sev drēbes,” TV intervijā pārdomās dalījusies Aīda Fīlda.

„Es [kāzās] biju ļoti emocionāla. Šis bija tik liels pasākums un tik liels notikums, un viņa to apzinājās. Es biju tik lepna par meitu.”

foto: Vida Press
Aktrise Aīda Fīlda TV šovā „Good Morning Britain”.

Turklāt vecākā no Robija Viljamsa un Aīdas Fīldas trim bērniem bijusi tik aizņemta ar notiekušo, ka nav ievērojusi pasākumā pat savu mammu!

„Kad viņa automašīnā brauca prom [kopā ar citiem bērniem] un māja ar roku, mēs abas ar manu mammu saucām „Tedija!”, un viņa vārda vistiešākajā nozīmē mūs noignorēja. Viņa bija pārāk aizņemta, mājot faniem. Viņa jutās kā savā elementā, mājot pūlim!”

foto: Vida Press
Tedija Viljamsa un princese Šarlote kāzās šķita tik līdzīgās kā māsas.

„Viņa bija īsts sapnis. Es tik ļoti lepojos. Kad viņa devās līdz altārim, viņa nezināja, kur es stāvēšu. Viņa mani pamanīja un šķelmīgi pasmaidīja. Es kļuvu tik emocionāla. Tas bija tik liels pasākums un tik liels notikums ikvienam no mums. Viņa to apzinājās, un es ar meitu tik neizsakāmi lepojos.”

„Es domāju, ka viņa uztrauksies, bet itin nemaz! Viņa notiekošo uztvēra ļoti nopietni. Tedija ir bērns, kurš ļoti labi uzvedas, bet tu nekad nevari būt droša, ka bērns kaut ko pēkšņi neizspēlēs.”

foto: Vida Press
Aīda Fīlda ārkārtīgi lepojās ar savu meitu un viņas labo uzvedību pirnceses Eiženijas kāzās.

Aīdas Fīldas un Robija Viljamsa ģimenē aug arī četrus gadus vecs dēls Čārlijs, savukārt pirms mēneša ar surogātmātes palīdzību pasaulē nākusi viņu trešā atvase – meitiņa Koko.

Tedijas vārds pēc kāzām nonāca plašsaziņas līdzekļu virsrakstos, jo pildot līgavas māsas pienākumus, mazā Viljamsa apvaicājusies līgavas mammai Jorkas hercogienei Sārai Fērgusonei, vai viņa ir karaliene.

Kad Fērgusone atbildējusi, ka nav, Tedija vaicājusi, vai viņa ir princese. Tam Jorkas hercogiene tomēr piekritusi, ka ir.

Tā Robijs Viljamss un viņa sieva Aīda Fīlda pasaulē gaidīja otro bērnu

Robijs Viljamss dzemdību laikā bija līdzās sievai Aīdai Fīldai un ik pa laikam sociālajos tīklos publiskoja attēlus no notiekošā.

gallery icon

Robijs Viljamss ar sievu un meitu iepērkas

gallery icon

Robijs Viljamss ar sievu Aīdu

gallery icon