foto: RIA Novosti
Krievijas humora zvaigzne Svetlakovs veiksmīgi slēpis trešā bērna nākšanu pasaulē
Sergejs Svetlakovs.
Slavenības
2018. gada 17. oktobris, 13:13

Krievijas humora zvaigzne Svetlakovs veiksmīgi slēpis trešā bērna nākšanu pasaulē

Jauns.lv

Pazīstamais Krievijas humorists Sergejs Svetlakovs kļuvis par tēvu trešajam bērnam, turklāt to veiksmīgi turējis noslēpumā - viņa jaunākā atvase drīz būs jau pusotru gadu veca.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nupat kādā intervijā Svetlakovs, kurš pirms krietna laika paziņoja, ka pārceļas uz dzīvi Jūrmalā, pavēstījis - viņš un sieva Antoņina jau 2017. gada jūlijā sagaidījuši ģimenē ienākam dēlu Maksimu.

foto: Sputnik/Scanpix
Antoņina vīram Sergejam dāvājusi nu jau divus puikas.

Izrādās, atvases piedzimšanu populāro TV raidījumu "Comedy Club", "Nasha Russia" un "Prožektorperishilton" zvaigzne Svetlakovs nemaz tik ļoti nav slēpis, vienkārši to nav īpaši afišējis.

"Kad sieva bija gaidībās, viņa pie manis uz filmēšanas laukumu nenāca, mēs nekur daudz neceļojām," skaidro aktieris, kurš atklāj, ka tagad jāprāto, kā tikt galā ar nemitīgo svinēšanu dažu dienu ietvaros: "10. jūlijā mums ir kāzu gadadiena, 16. jūlijā - Maksima dzimšanas diena, 18. jūlijā - dzimšanas diena Vaņam."

"Varu gan teikt, ka jaunākais pasaulē nāca ļoti veiksmīgā brīdī - kad es no viena telekanāla aizgāju uz citu. No viena aizgāju, otrajā vēl nebiju iekārtojies, un šī pauze ilga pusgadu. Un visu šo laiku varēju veltīt ģimenei," tā Svetlakovs.

Šodien Svetlakovs arī "Instagram" ievietojis foto, kurā redzama ģimene pilnā sastāvā - Sergejs, viņa sieva, trīs bērni un viņu vecvecāki. "Atrodi šajā foto kaut ko jaunu," pajokojis aktieris, visticamāk, liekot noprast, ka līdz šim nevienā bildē vēl nav bijis redzams vectēva klēpī sēdošais Maksims.

Pazīstamajam humoristam un viņa sievai Antoņinai tagad ir divi dēli - Maksims un piecgadīgais Ivans. Savukārt iepriekšējā laulībā - ar studiju biedreni Jūliju - dzimusi meita Anastasija, kas nu ir jau deviņus gadus veca.