foto: Juris Rozenbergs
Domniece Andersone, palīksmojusi Saeimas vēlēšanu naktī, piedzemdē dēlu
Inese Andersone vēlēšanu naktī no partijas biedriem saņēma ziedus.
Slavenības
2018. gada 10. oktobris, 13:50

Domniece Andersone, palīksmojusi Saeimas vēlēšanu naktī, piedzemdē dēlu

Jauns.lv

Rīgas domes “Vienotības” frakcijas deputāte Inese Andersone sociālajos tīklos publiskojusi sava nupat dzimušā dēla Aleksa pirmo bildi un paziņojusi: “Alex pārsteidza mūs nesagatavotus, bet viss ir labi! Priekā!”

Vēl 13. Saeimas vēlēšanu naktī domniece Andersone kopā ar saviem partijas biedriem līksmā noskaņā sagaidīja vēlēšanu rezultātus, kuros noskaidrojās, ka “Jaunā Vienotība” būs pārstāvēta arī jaunajā parlamentā.

Topošu māmiņu partijnieki arī sumināja ar ziediem un ar viņu nobildēties vēlējās teju vai katrs no partijas biedriem. Tobrīd šķita, ka Inese puiku pasaulē laidīs ne jau nu nākamajā dienā, bet pēc kāda mēneša.

"Jaunā vienotība" sagaida vēlēšanu rezultātus

Partiju apvienības "Jaunā Vienotība" biedri un draugi balsu skaitīšanai līdzi sekoja no apvienības biroja Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī.

gallery icon

Bet jau otrdien Inese sociālajos tīklos pauda, ka priecīgais notikums noticis negaidīti. “Alex pārsteidza mūs nesagatavotus, bet viss ir labi! Priekā!”, ievietojot dēla foto sociālajā tīklā Facebook ierakstīja Andersone.

Savukārt tviterī viņa piebilda: “Tēvs teica, ka, ja vīriešiem būtu jādzemdē zivs, tad uz pasaules nebūtu neviena zivs. Nezinu kā jūs pavadijāt dienu, bet es radīju vēl vienu pasaules pilsoni! Priekā!”