foto: Publicitātes
Skatītāju vērtēšanai nodots jaunais kabarē stila koncertstāsts “Draugs, nejautā. Alfrēds Vinters”
Mūzika
2018. gada 7. oktobris, 13:36

Skatītāju vērtēšanai nodots jaunais kabarē stila koncertstāsts “Draugs, nejautā. Alfrēds Vinters”

Jauns.lv

Pirmo tikšanos ar skatītājiem Ogrē un Rēzeknē piedzīvojis jaunais 30. gadu kabarē stila koncertstāsts “Draugs, nejautā. Alfrēds Vinters”.

Leģendārā latviešu mūziķa un komponista Alfrēda Vintera 110 gadu jubilejai veltīts koncertuzvedums tagad vēl būs skatāms Jēkabpilī, Tukumā un pēc tam arī citās Latvijas pilsētās.

Ieskats jaunajā kabarē koncertstāstā “Draugs, nejautā. Alfrēds Vinters”

Ieskats jaunajā kabarē koncertstāstā “Draugs, nejautā. Alfrēds Vinters”.

gallery icon

Jaunais dziesmu stāsts sajūsmina, pārsteidz un sniedz patiesi skaistu, profesionāla snieguma baudījumu. Atraktīvo koncertstāstu spoži, dinamiski un ar šarmu izdzied un izdejo lieliskie dziedātāji, dejotāji, aktieri un mūziķi - Mārtiņš Brūveris, Ieva Pļavniece, Rihards Lepers, Annija Putniņa, Mārtiņš Ruskis, Kristīna Zaharova, Ieva Kemlere, Rolands Šteinbergs, Oranžo meiteņu trio un Vintera deju orķestris Mārča  Auziņa vadībā.

Īsto 30.gadu sajūtu Vintera dziesmām rada Mārča Auziņa veidotais instrumentālais materiāls ar džeziskām improvizācijām, savukārt Ievas Kemleres horeogrāfes darbs rezultējies fascinējošos deju priekšnesumos, kurus azartiski izdejo dziesmu stāsta dalībnieki.

Vintera deju orķestra sastāvā - Mārcis Auziņš, Rūdolfs Dankfelds, Kristaps Vanadziņš, Dāvis Jurka un Staņislavs Judins. Koncertuzveduma režisors ir Valdis Pavlovskis, scenogrāfs un gaismu mākslinieks Egils Kupčs, tērpu māksliniece Ilze Kaša.