foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: Skulte, Rajecka un Rafalsons līksmo iluzionistu burziņā
Slavenības
2018. gada 6. oktobris, 12:37

FOTO: Skulte, Rajecka un Rafalsons līksmo iluzionistu burziņā

Jauns.lv

5. oktobrī jau ceturto gadu pēc kārtas Latvijā norisinājās starptautiskais iluzionistu konkurss „Magic Mania”, kuru organizē iluzionisti Dace un Enriko Pecolli.

Šogad pasākums bija arī ar Starptautiskās iluzionistu apvienības dalību, tā konkursa organizatoriem pasniedza starptautiski atzīto balvu „The Merlin Award” par ieguldījumu iluzionistu kustības veicināšanā un attīstībā.

Pecolli pārim un viņu radošajai komandai otra balva tika piešķirta par izrādi „The Underwater Bubble Show” , saņemot balvu „Labākā ģimeņu izrāde 2018”.

Iluzionistu konkurss „Magic Mania”

5. oktobrī jau ceturto gadu pēc kārtas Latvijā norisinājās starptautiskais iluzionistu konkurss „Magic Mania”, kuru organizē iluzionisti Dace un Enriko ...

gallery icon
76

Pasākuma laikā īpašie viesi varēja baudīt vakaru VIP telpā, kur uzkodas un dažnedažādi dzērieni bija pieejami bez maksas. Šo iespēju izmantoja aktrise Evija Skulte ar mīļoto vīrieti Aimuru, aktieri Jakovs Rafalsons un Regīna Devīte, pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš ar sievu Ievu, dziedātāja Olga Rajecka un daudzi citi uz  „Magic Mania” aicinātie viesi.

Šogad konkursā piedalījās atzīti iluzionisti no visas pasaules – Brazīlijas, Kubas, Taivānas, Krievijas, Vācijas, Itālijas un citām valstīm. Iluzionisti sacentās par kopējo balvu fondu 4000 eiro un Starptautiskās iluzionistu apvienības medaļām.

Konkurss norisinājās divās kategorijās, priecējot žūriju un skatītājus ar oriģināliem un atraktīviem priekšnesumiem vairākas kategorijās.

Starptautiskā iluzionistu apvienība dibināta 1968. gadā, tā ir lielākā burvju mākslinieku organizācija ar vairāk nekā 37 000 dalībniekiem no visas pasaules.