foto: REUTERS/SCANPIX
Maikls Džeksons gribējis tēlot superspiegu Džeimsu Bondu
Popmūzikas karalis Maikls Džeksons viņsaulē aizgāja 2009. gada vasarā, būdams 50 gadu vecs.
Slavenības
2018. gada 3. oktobris, 16:41

Maikls Džeksons gribējis tēlot superspiegu Džeimsu Bondu

Jauns.lv

Viņš tiek uzskatīts par popmūzikas karali, bet izrādās, gribējis kļūt arī par pirmo tumšādaino, kas atveidojis visu laiku slavenāko spiegu.

Pazīstamais Holivudas aktieru aģents Maikls Ovics atklājis - astoņdesmitajos gados mūziķis Maikls Džeksons aktīvi risinājis sarunas ar kino varenajiem, lai tie viņam atļautu kādā filmā atveidot superspiegu Džeimsu Bondu.

Ovics savā autobiogrāfijā apgalvo, ka Džeksons kādā tikšanās reizē viņam pavēstījis par savu sapni atveidot galveno lomu kādā action filmā. Tomēr šo Džeksona vēlmi bijis grūti uztvert nopietni, jo sarunas laikā popmūzikas karalim nokritusi no galvas viņa ikoniskā melnā platmale un iekritusi ēdiena šķīvī. Džeksons to uzlicis atpakaļ, bet gvakamoles pikucis vēl bijis pieķēries galvassegai.

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dzīve

gallery icon
21

"Tad tas pikucis nokrita un mans kolēģis Robs vairs nevarēja noturēties," atminas Maikls. "Arī es sāku rēkt, bet Maikls izgāja no istabas. Es viņu devos meklēt, un man nācās kādas 15 minūtes klāstīt, ka mēs nesmējāmies par viņu. Tad viņš beidzot nomierinājās un teica: "Labi, Ovic. labi. Bet zini - es vēlos atveidot Džeimsu Bondu." Ar lepnumu varu teikt - noturējos nesmējies."

Ovics gan esot dziedātājam iestāstījis, ka Džeksons lomai nederot, jo esot pārāk "tievas miesasbūves".

foto: AP/Scanpix
Ovics esot dziedātājam iestāstījis, ka Džeksons lomai nederot, jo esot pārāk "tievas miesasbūves".

Maikls Džeksons bez darba Holivudā gan nepalika - viņš piedalījies vairākās filmās, tostarp bija galvenajās lomās "The Wiz" un "Captain EO". Filmējies mazā lomiņā pat fantastikas grāvējā "Vīri melnā 2".