foto: Vida Press
Zinātnieki pareģo, kādi izskatīsies hercogienes Meganas un prinča Harija bērni
Prinča Harija un Meganas Mārklas bērni mantošot rudus matus un tumšu acu krāsu, ir pārliecināti gēnu speciālisti.
Slavenības
2018. gada 2. oktobris, 16:36

Zinātnieki pareģo, kādi izskatīsies hercogienes Meganas un prinča Harija bērni

Jauns.lv

Fani jau spriedelē, ka Saseksas hercogiene esot mātes cerībās, taču karaļnams vēl šādu ziņu nav oficiāli izplatījis. Lai gan jaunā karaliskā atvase vēl nav nākusi pasaulē, ģenētikas zinātnieki netērē laiku velti. Viņi nākuši klajā ar prognozēm, kādi izskatīsies Saseksas hercogu pāra bērni.

Saskaņā ar speciālista Jevgēnija Lilina teikto portālam „Fabiosa”, prinča Harija un Meganas Mārklas bērni mantos tādas ģenētiski pārmantojamas iezīmes kā rudus matus (šis „spēcīgais gēns” iedzimts no princeses Diānas puses – no Spenseru dzimtas) un Meganas tumšās acis un vasarraibumus.

„Lai gan bērns nebūs mulats, bet gan kvarterons [mulata un baltā pēctecis] ar tikai ceturtdaļu gēnu no Āfrikas mantojuma, tumšās ādas gēns dominē pār gaišās ādas gēnu,” norādījis Lilins, pētījumā ņemot vērā Meganas divu rasu izcelsmi. „Ir lielākas iespējas to nodot nākamajai paaudzei.” Zinātnieks gan arī norādījis, ka bērnam ir 50% iespējas pārmantot tēva zilo acu krāsu.

foto: Vida Press
Tiklīdz Megana uzvelk apģērbu, kas nav augumam piegulošs vēdera rajonā, fani uzreiz izdara secinājumu, ka hercogiene gaida mazuli.

Jevgēnija Lilina prognozes foto kolāžās realizējis britu portāls„The Sun”: