foto: Juris Rozenbergs
Sipenieces meita jauniešu seriālā filmējas pikantās un mulsinošās ainās
Grieta seriālā atveido Amandu, ko pati raksturo kā ļaundari.
Slavenības
2018. gada 1. oktobris, 11:58

Sipenieces meita jauniešu seriālā filmējas pikantās un mulsinošās ainās

Ieva Valtere

Žurnāls "Kas Jauns"

Jau kādu laiku interneta vidē redzams Latvijas Televīzijas veidotais jauniešu seriāls "16+". Tajā viena no lomām tikusi TV un radio dīvas Baibas Sipenieces-Gavares un mākslinieka Aivara Vilipsōna meitai Grietai Sipeniecei.

Kastingam, kas gada sākumā uzrunāja daudz jauniešu visā Latvijā, Grieta pieteikusies, draugu rosināta. Un lomu dabūjusi ne tāpēc, ka mamma ir daudziem pazīstama šovbiznesa aprindās, bet gan sava talanta dēļ, apstiprina seriāla režisors Uldis Cipsts.

Jauniešu seriāla "16+" prezentācija

LTV jauniešu seriāla "16+" prezentācijas ballīte.

gallery icon
98

Grieta, kas beigusi vidusskolu un vasarā centās iestāties Latvijas Kultūras akadēmijā aktieros, seriālā atveido Amandu, ko pati raksturo kā ļaundari.

„Viņa var iet ļoti tālu, un sākumā es baidījos, kā tādu varēšu nospēlēt. Beigās jāteic, ka esmu par šādu lomu tieši priecīga, to spēlēt bija interesanti,” atzīst Grieta.

Septembrī, kad Latvijas Televīzijā notika seriāla prezentēšana, Grietu uz pirmizrādi pavadīja mamma Baiba un vecmāmiņa Austra.

foto: Juris Rozenbergs
Māte un meita Sipenieces. Pirmais skatītāju secinājums – Grieta izaugusi par skaistu meiteni un vizuāli ir ļoti līdzīga savai mammai.

Grietas, kas pirmizrādes sēriju noskatījās blakus mammai, darbības uz ekrāna skatītāji vērtēja visai mulsinošās ainās, jo Amanda ir meitene, kas augusi bērnunamā, izbēgusi no audžuvecākiem un mitinās pie gados vecāka narkodīlera ar visām no tā izrietošām sekām.