foto: no privātā arhīva
Jau drīzumā TV ekrānos jauns izklaidējošs kulinārijas šovs
TV
2018. gada 27. septembris, 18:11

Jau drīzumā TV ekrānos jauns izklaidējošs kulinārijas šovs

Jauns.lv

Jau no 1. oktobra TV ekrānos būs vērojams jauns izklaidējošs kulinārijas šovs “Vakariņas četratā”.

Četri sabiedrībā zināmi cilvēki – sportisti, uzņēmēji, radošas personības un citi – sēdīsies pie viena, jeb, pareizāk sakot, četriem dažādiem galdiem, viesojoties viens pie otra ciemos un nogaršojot slavenību iecienītākās maltītēs.

“Vakariņas četratā” jau no 1. oktobra no pirmdienas līdz ceturtdienai katru vakaru pulksten 17:55 būs vērojamas kanālā TV3.

Šovs ļaus ielūkoties slavenību virtuvēs un kļūt par lieciniekiem tam, kā nu kuram veicas ar gardu maltīšu pagatavošanu un viesu uzņemšanu. Slavenības centīsies pārsteigt gan ar kulināriem šedevriem, gan ar pavisam vienkāršiem mājas ēdieniem.

Sezonas laikā varēs verot Jāņa Jarāna jeb “Miedziņa” atgriešanos TV ekrānos, īpašu smieklu devu piedāvās Nauris Brikmanis un viņa kompanjoni – Ieva Florence, Artūrs Gruzdiņš un Evelīna Pārkere.

Vakariņas norisināsies neparastās vietās, piemēram, uz ūdens, kur viesus sagaidīs Andris Daugaviņš un Jānis Aišpurs,  kā arī dzirdēsim neparastus stāstus – Elita Drāke vakara izklaides ietvaros dalīsies padomos par to, kā mūs ietekmē krāsas, kā arī to, kā pareizi izbaudīt ēšanas procesu.

Raidījuma pirmajā nedēļā viens pie otra viesosies un ar kulināriem eksperimentiem pārsteigs stiliste Žanna Dubska, modele un skaistuma konkursu dalībniece Diāna Kubasova, vēdiskais filozofs Uģis Kuģis un aktieris Māris Bezmers jeb plašāk pazīstams kā seriāla “Viņas melo labāk” Roberta lomas atveidotājs.