foto: Publicitātes
Reiz tik slavenās grupas "Hameleoni" dalībnieks Budēvics ar jaunu dziesmu atzīmē 55. dzimšanas dienu
Mūzika
2018. gada 20. septembris, 09:27

Reiz tik slavenās grupas "Hameleoni" dalībnieks Budēvics ar jaunu dziesmu atzīmē 55. dzimšanas dienu

Jauns.lv

Ar jaunu klipu un koncertu savu 55. dzimšanas dienu nolēmis atzīmēt reiz tik slavenās grupas "Hameleoni" dalībnieks Ēriks Budēvics.

27.septembrī pulksten 19 klubā „Sapņi un kokteiļi” notiks klipa prezentācija un koncerts, kas sauksies "Tev" - tāpat kā dziesma.

Koncertā  piedalīsies gan Ēriks, gan arī citi mūziķi saksofonists Raivo Stašāns, dziedātāja Agnese Rakovska, ģitārists Aivars Rakovskis, mūziķis Johnny Salamander, dziedātāja Laura Raila, pie bungām sēdēs Edgars Raila, sintezatoru spēlēs Andris Veinbergs no grupas „Hameleoni”, basģitāra uzticēta Tomam Kursītim. Piedalīsies arī Ērika audzēkņi, šova "X Faktors" dalībnieki Akvelīna Mārtinsone un Artis Zaķis.

Dziesmu ,,Tev” Ēriks veltījis mīļotajai sievai Indrai. "Mums patīk ekstrēmas izdarības, tāpēc šovasar lidojām arī ar gaisa balonu – tā bija vīra dāvana manā dzimšanas dienā. Un paldies manam vīram, ka vēlējās iemūžināt mani skaistā klipā,” saka Indra. "Būšu, iespējams, pirmā vecmāmiņa Latvijā, kas klipā figurē kā otrā galvenā persona."