foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Imants Kalniņš ar sievu atzīmē kāzu 19. gadadienu: "Toreiz tikai daži mūs saprata un atbalstīja"
Slavenības
2018. gada 13. septembris, 07:50

Imants Kalniņš ar sievu atzīmē kāzu 19. gadadienu: "Toreiz tikai daži mūs saprata un atbalstīja"

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Pagājušajā nedēļā kāzu 19. gadadienu atzīmēja komponists Imants Kalniņš (76) un viņa mīļotā sieviete Agra (56).

„Ja cilvēks cilvēku var tik ļoti tā mīlēt, tad taču tas ir Dieva brīnums,” pēc kopā nodzīvotiem 19 gadiem par mīļoto sievu Agru Kalniņu intervijā žurnālam "Kas Jauns" pirms dažiem mēnešiem teica komponists Imants Kalniņš.

Ciemos pie Imanta un Agras Kalniņiem

Ciemos pie Imanta un Agras Kalniņiem.

gallery icon

Savukārt Agra pašā kāzu gadadienā arī ar sociālo tīklu starpniecību pasakās visiem, kas teju pirms pārdesmit gadiem ir atbalstījuši viņas un Imanta attiecības. „Pirms 19 gadiem, tai tālā 1999. gada 5. septembrī, mēs ar Imkiņu nolēmām palikt kopā „uz mūžīgiem laikiem”. Toreiz tikai daži mūs saprata un atbalstīja. Pārējie brīnījās, šausminājās, skaļi sačukstējās, neticēja un zākājās... Paldies Rēzija, Dace, Antuanete, Gunita! Jūs bijāt toreiz un joprojām esat ar mums,” par savu kopābūšanu ar Imantu viņa dzīvesbiedre Agra raksta  sociālajā vietnē "Facebook".

Žurnālam "Kas Jauns" nesenā intervijā Imants atklāja, ka jau no laika gala sapratuši – viens bez otra dzīvot nespēšot. „Runājām, runājām visu cauru nakti, un tad sapratām – viss, vairs mēs viens bez otra turpmāk nevarēsim dzīvot,” savas mīlestības sākumu atceras Kalniņš.

„Apzinos, ka tas, kas man ar Agriņu ir, tas nav ikdienišķi. Bet šī neikdienišķība mums turpinās. Un nekļūst mazāka, gluži pretēji – kļūst pilnīgāka, uzzied un izplešas,” par savu lielo mūža mīlestību teic komponists.