foto: Juris Rozenbergs
Nopietni vīri, izmeklēti ēdieni un Šomase pie mikrofona - tā sezonas sākumu nosvin "Dinamo Rīga"
Slavenības
2018. gada 4. septembris, 06:21

Nopietni vīri, izmeklēti ēdieni un Šomase pie mikrofona - tā sezonas sākumu nosvin "Dinamo Rīga"

Edgars Orlovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Pagājušajā nedēļā uz svinīgām pirmssezonas vakariņām viesnīcas "Islande Hotel" restorānā pulcējās "Dinamo Rīga" hokejkomanda un īpašnieki.

Jau pie durvīm komandu sagaidīja "Dinamo Rīga" līdzīpašnieks, Latvijas Hokeja federācijas prezidents un uzņēmuma "Latvijas gāze" valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis, "Dinamo Rīga" valdes priekšsēdētājs un Latvijas eksprezidents Guntis Ulmanis, kā arī kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

"Dinamo Rīga" pirmssezonas svinīgās vakariņas

Pagājušajā nedēļā uz svinīgajām pirmssezonas vakariņām viesnīcas "Islande Hotel" restorānā pulcējās "Dinamo Rīga" hokejkomanda un īpašnieki.

gallery icon

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", dinamiešiem bija noklāts sarkanais paklājs, ko šķērsojuši un sarokojušies ar kluba vadību, hokejisti, no kuriem daži līdzi bija ņēmuši arī savas otrās pusītes, sēdās pie galdiem ar uzkodām un pasūtināja otros ēdienus.

Izvēlēties varēja foreli, liellopa fileju vai vistu. Uzkodas bija dažādas, drīkstēja iztukšot arī pa kausiņam alus.

foto: Juris Rozenbergs
Bija padomāts arī par muzikālo noskaņojumu, dziedāja arī Liene Šomase.

Bija padomāts arī par muzikālo noskaņojumu, dziedāja arī Liene Šomase. Protams, ka pirms sezonas tika teiktas uzrunas, noteikti mērķi un kapteinis Lauris Dārziņš komandas vārdā solīja katrā mačā cīnīties par uzvaru.

foto: Juris Rozenbergs
Kapteinis Lauris Dārziņš komandas vārdā solīja katrā mačā cīnīties par uzvaru.