foto: Publicitātes (Toms Norde)
FOTO: Lielisks koncerts, draiskas dāmas un iznesīgi kavalieri - TV3 nosvin 20. jubileju
Pirms pasākuma varēja iemūžināties ar seriāla "Viņas melo labāk" aktieriem Eviju Skulti un Kristianu Kareļinu.
TV
2018. gada 1. septembris, 13:40

FOTO: Lielisks koncerts, draiskas dāmas un iznesīgi kavalieri - TV3 nosvin 20. jubileju

Jauns.lv

Dzintaru koncertzālē 31. augustā pulcējās ļaudis krāšņās vakarkleitās un solīdos uzvalkos, jo ar svinīgu koncertu un tam sekojošu ballīti VIP viesiem savu 30 jubileju svinēja viens no skatītākajiem Latvijas komerctelevīzijas kanāliem - TV3.

VIP burziņš par godu TV3 jubilejai

VIP burziņš par godu TV3 jubilejai

gallery icon
77

Lai arī, dodoties uz Jūrmalu, līņāja pasākums izvērtās itin vasarīgs un jauks. Jau pie ieejas viesus sagaidīja TV3 namamāte - “All Media Baltics” vadītāja Latvijā Baiba Zūzena un seriālā "Viņas melo labāk" iepazītie aktieri Evija Skulte un Kristians Kareļins.

Pirms došanās uz koncertu ar viņiem kopā varēja nopozēt piemiņai, un ne viens vien pasākuma apmeklētājs šo iespēju izmantoja. Vīri lielākoties iemūžinājās kopā ar izskatīgo Eviju, bet dāmas izvēlējās tikt pie bildes ar Kristianu, kurš ik pa laikam māžojās un demonstrēja visdažādākās sejas grimases.

TV3 20. jubilejas koncerts Dzintaru koncertzālē

TV3 20. jubilejas koncerts Dzintaru koncertzālē

gallery icon
82

Koncerts nelika vilties, jo uz skatuves kāpa tādi atzinību guvuši mūziķi kā Aija Andrejeva, Ivo Fomins, Aminata, Mesa, grupa "Tautumeitas" un citi. Par pasākuma vadītājiem bija izvēlēti Baiba Sipeniece-Gavare un Lauris Reinis.

Savukārt pēc koncerta VIP viesi, un viņu nebija mazums, tika aicināti uz Dzintaru koncertzāles VIP ložu, kur saviesīgā burziņā, malkojot spirdzinājumus un uzkodas, tika vēlēts TV3 komerctelevīziju tirgū noturēties vēl vismaz tikpat daudz gadu, kā arī aicināts neatslābt un nesamierināties ar sasniegto.

Sarkanais paklājs un fotosiena TV3 20. jubilejas pasākumā

Sarkanais paklājs un fotosiena TV3 20. jubilejas pasākumā.

gallery icon
95