foto: BACKGRID/ Vida Press
Kevins Kostners par teju 50 miljoniem tirgo četru hektāru lielu zemes gabalu Kalifornijā
Slavenības
2018. gada 28. augusts, 16:59

Kevins Kostners par teju 50 miljoniem tirgo četru hektāru lielu zemes gabalu Kalifornijā

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Kevins Kostners (63) tirgošanā izlicis četru hektāru lielu zemes gabalu Kalifornijā, par to prasot gandrīz 50 miljonus dolāru.

Kostners par savā īpašumā esošo neapbūvēto zemes gabalu vēlas saņemt 49 miljonus ASV dolāru. Dažas ēkas gan īpašumā ir, taču pat nekustamā īpašuma speciālisti norāda, ka tās ir vien "pieticīgas būves".

Kevins Kostners tirgo četru hektāru lielu zemes gabalu Kalifornijā

Aktieris Kevins Kostners tirgošanā izlicis četru hektāru lielu zemes gabalu Kalifornijā, par to prasot 49 miljonus dolāru.

gallery icon

Pircējs kopā ar īpašumu iegūs arī slavenus kaimiņus - TV šovu vadītājas Opru Vinfriju un Elenu Dedženeresu, aktieri Eštonu Kačeru un režisoru Džordžu Lūkasu.

foto: Press Line Photos/SIPA/SCANPIX
Kevins Kostners 2006. gadā pamatīgi iepirkās - kļuva par septiņu hektāru liela zemes gabala īpašnieku.

Šo zemes gabalu Kostners izlika tirgošanā jau pavasarī, toreiz prasīja 60 miljonus dolāru, bet pircējs tā arī neatradās.

Īpašumu Kalifornijā, apmēram 15 kilometru no Santabarbaras, Kostners iegādājās 2006. gadā. Devies ierastajā skrējienā, aktieris pamanījis zīmi "Pārdod", painteresējies un drīz vien par 28,5 miljoniem nopircis septiņus hektārus zemes. Gandrīz trīs hektārus gan viņš pēc tam pārdevis kādam jauniegūtajam kaimiņam, bet tagad vēlas tikt vaļā arī no atlikušās zemes.