foto: AP/Scanpix/LETA
No šodienas Latvijā pieejams populārā izklaides TV kanāla HBO saturs
Bez šaubām viens no HBO lepnumiem ir seriāls "Troņu spēle".
TV
2018. gada 21. augusts, 10:17

No šodienas Latvijā pieejams populārā izklaides TV kanāla HBO saturs

Jauns.lv / LETA

No šodienas Latvijā telekomunikācijas uzņēmuma "Lattelecom" un mobilo sakaru operatora "Latvijas mobilais telefons" (LMT) platformās pieejams ASV izklaides televīzijas kanāla HBO saturs, portālu Jauns.lv nformēja "Lattelecom" un LMT pārstāvji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izklaides televīzijas kanālā ietilpst seriāli kā "Troņu spēle", "Lielie mazie meli", "Mežonīgo rietumu pasaule", "Asi priekšmeti", "Īsts detektīvs", kā arī daudzi citi seriāli un filmas.

Sadarbībā ar partneriem visiem seriāliem būs pieejami latviešu valodas subtitri, savukārt "Troņu spēle", "Lielie mazie meli" un "Mežonīgo rietumu pasaule" būs arī ierunāti latviešu valodā. Tāpat visam saturam būs pieejams audio celiņš krievu valodā.

"Lattelecom" piedāvājumā HBO seriāli un filmas būs vērojamas lietotnē "Shortcut", kas pieejama arī interaktīvajā televīzijā "Helio iTV' un "Interaktīvajā TV", savukārt "LMT" to nodrošinās "Mājas viedtelevīzijā".

Papildus iepriekš minētajiem seriāliem, Latvijā skatītāji varēs skatīties arī simtiem stundu citu filmu un seriālu, tostarp, "Silīcija ieleja", "Īstās asinis", "Viceprezidente", "Roma", "Banši", "Noklausīšanās", "Šķiršanās", "Soprano ģimene", "Spēlētāji", "Taimskvēra hronika", "Atbildes trieciens", "Meitenes", "Ieroču brāļi" un arī citi.

Igaunijā un Lietuvā HBO saturs ir pieejams telekomunikācijas uzņēmuma "Telia Company" piedāvājumā. Baltijas valstīs HBO būs pieejams kabeļtelevīzijā, interaktīvajā televīzijā un mobilajās ierīcēs, kā arī viedtelevīzijā.

HBO ir pasaulē zināms izlaides zīmoliem, kas 142 miljoniem abonentu visā pasaulē piedāvā dažādu saturu. Starptautiskajā tirgū pakalpojumi ar HBO zīmolu ir pieejami vairāk nekā 70 Āzijas, Eiropas, Latīņamerikas un Karību jūras valstīs. HBO un ASV televīzijas tīkla "Cinemax" saturs tiek pārdots vairāk nekā 150 pasaules valstīs.

LMT apgrozījums pagājušajā gadā pieauga par 3,7% salīdzinājumā ar 2016.gadu un bija 163,664 miljoni eiro, bet kompānijas peļņa palielinājās par 26,2% - līdz 30,674 miljoniem eiro.

LMT reģistrēts 1992.gadā kā pirmais mobilo sakaru operators valstī. Kompānijas kapitālā pa 24,5% akciju pieder "Sonera Holding" un "Telia Company", pa 23% akciju pieder "Lattelecom" un Latvijas Valsts radio un televīzijas centram, bet 5% - Privatizācijas aģentūrai.

Tāpat ziņots, ka "Lattelecom" konsolidētais apgrozījums pērn bija 195,67 miljoni eiro, kas ir par 1,1% vairāk nekā 2016.gadā, savukārt koncerna peļņa palielinājās par 26,4%, sasniedzot 40,7 miljonus eiro.

"Lattelecom" grupā ir uzņēmumi "Lattelecom", "Lattelecom BPO", "Citrus Solutions", "Lattelecom Technology", "Media 360" un "Baltijas Datoru akadēmija". "Lattelecom" pieder 23% SIA "Latvijas mobilais telefons" daļu.

"Lattelecom" pieder valstij Privatizācijas aģentūras personā (51%) un Dānijā reģistrētajam "Telia Company" meitas uzņēmumam "Tilts Communications" (49%).

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās