foto: Instagram
Stallonem uzdāvina miljons dolāru vērtu pulksteni
"Tas ir īsts ZVĒRS," šveicieša Rišāra Milē radīto pulksteni slavē Silvestrs Stalone.
Slavenības
2018. gada 10. augusts, 12:52

Stallonem uzdāvina miljons dolāru vērtu pulksteni

Jauns.lv

Holivudas asa sižeta filmu zvaigzne Silvestrs Stallone (72) ticis pie iespaidīgas dāvanas - 983 000 ASV dolāru vērta laikrāža.

Stallone sociālās saziņas tīklā "Instagram" padalījies ar foto, kur redzams kopā ar izcilo šveiciešu pulksteņmeistaru Rišāru Milē un uz rokas demonstrē īpašu laikrādi - 983 000 dolāru vērto "RM 25-01 Tourbillon Adventure".

Neticami dārgais pulkstenis radīts vien 20 eksemplāros. Un tieši par godu Stallones ilgajai un iespaidīgajai Holivudas karjerai.

"Te, kopā ar Meistaru Rišāru Milē. Pirmā reize, kad pulkstenis tiek atrādīts pasaulei, to radījis lieliskais pulksteņmeistars Rišārs Milē, un tas ir īsts ZVĒRS. Tā oficiālais nosaukums ir "RM 25-01"," foto parakstījis Stallone.

Silvestrs Stallone kā Rembo

Silvestrs Stallone kā Rembo.

gallery icon
22

"Esmu neticami pagodināts, saņemot šo brīnišķīgo dāvanu. tas ir īsts pētnieka pulkstenis, tā radīšanai bija nepieciešami četri gadi, un pasaulē tādu būs tikai 20! Apbrīnojama tehnoloģija," piebildis aktieris.

The beast up close!! @richardmilleamericas

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Viena no neticamākajām pulksteņa iespējām ir... radīt dzeramo ūdeni. Laikrādī ir piecas ūdens attīrīšanas kapsulas, un katra no tām 30 līdz 120 minūšu laikā (atkarībā no ūdens piesārņotības) spējot radīt litru dzeramā ūdens.