foto: Instagram
VIDEO: brīnišķīgākie mirkļi no modeles Simonas Kubasovas un uzņēmēja Radžas kāzām
Simona un Radža par precētu pāri kļuva jūnija sākumā Itālijā.
Slavenības
2018. gada 9. augusts, 16:44

VIDEO: brīnišķīgākie mirkļi no modeles Simonas Kubasovas un uzņēmēja Radžas kāzām

Jauns.lv

Latviešu modele un skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova, kas jūnija sākumā greznā Itālijas villā pie Komo ezera apprecējās ar barbadosiešu izcelsmes uzņēmēju Radžu Prakašu, publicējusi iespaidīgu un krāšņu kāzu video.

Lepnas kāzas Simona un Radža svinēja teju gadu pēc iepazīšanās. Un svinības notika triju dienu garumā.

Simonas Kubasovas un Radžas Prakaša kāzas

Latviešu modeles un skaistumkonkursu dalībnieces Simonas Kubasovas un barbadosiešu izcelsmes uzņēmēja Radžas Prakaša kāzas.

gallery icon

Katra no kāzu dienām bija rūpīgi plānota, žurnālam "Kas Jauns" toreiz atklāja līgavas māsa Diāna Kubasova.

„Pirmajā dienā bija visu kāzu viesu iepazīšanās vakariņas. Otrajā dienā – latviešu vakars, proti, kāzas pēc eiropiešu tradīcijām. Savukārt trešajā dienā kāzas svinējām pēc indiešu tradīcijām. Tieši trešajā vakarā mēs ar Simonas draudzenēm no Latvijas bijām sarūpējušas īpašu dāvanu jaunlaulātajiem – ar horeogrāfa palīdzību veidotu indiešu deju. Kāpēc šāda izvēle? Pēc indiešu tradīcijām, viņu kāzās visu laiku dejo. Priekšnesumam bija sagādāti arī indiešu tērpi,” atklāja Diāna.

Simona savām kāzām bija sarūpējusi vairākus īpaši viņai šūtus tērpus, un viens no tiem – dizainera Sabyasachi darināta kleita – bija nākusi no vīra dzimtenes.

Simona ar Radžu skaisto kāzu vietu nolūkojuši pērnā gada vasarā, laikā, kad turīgais uzņēmējs pat nebija bildinājis daiļo Simonu. „Māsa ar draugu pēc salīdzinoši neilgām attiecībām aizbrauca ceļojumā uz Itāliju, un, ieraugot pasakaino vietu, abi sapratuši, ka tur arī notiks sapņu kāzas,” pastāstīja Diāna.

Nu skaistākie mirkļi no triju dienu ilgušajām svinībām apkopoti video, kuru Simona ievietojusi "YouTube".