foto: LAPRESSE/SCANPIX
Ričards Gīrs un viņa jaunā laulene gaida pāra pirmdzimto
Ričards un Alehandra apprecējās šogad aprīlī.
Slavenības
2018. gada 9. augusts, 15:39

Ričards Gīrs un viņa jaunā laulene gaida pāra pirmdzimto

Jauns.lv

Holivudas veterāns Ričards Gīrs 69 gadu vecumā kļūs par tēvu savam otrajam bērnam - gaidībās ir viņa jaunā sieva spāniete Alehandra Silva.

Leģendārās filmas "Jaukā sieviete" zvaigzne un publiciste Silva pēc četru gadu kopdzīves apprecējās šogad aprīlī. Un nu Alehandra, kas par Gīru ir 33 gadus jaunāka, esot pāra pirmā kopējā bērna gaidībās, vēsta spāņu laikraksts "ABC".

Ričardam, kam augusta beigās apritēs 69 gadi, jau ir 18 gadus vecs dēls Homērs no otrās sievas amerikāņu aktrises un bijušās modeles Kerijas Lovelas. Savukārt Alehandrai ir piecgadīgs puika no pirmās laulības.

Gīrs savulaik bija precējies ar supermodeli Sindiju Krofordi, bet no otrās sievas Lovelas oficiāli izšķīrās 2016. gda oktobrī. Kopā viņi gan tad nedzīvoja jau trīs gadus.

Ar Alehandru aktieris iepazinās Itālijā, luksusa viesnīcā, ko viņa bija nopirkusi kopā ar savu toreizējo vīru. "Es biju mazliet apmaldījusies, zaudējusi dzīvesprieku, un tas, ka viņu satiku, atgrieza man dzīves jēgu," tā pirms dažiem gadiem intervijā pastāstīja Silva. "Ričards ir manas dzīves īstais varonis."

Ričards Gīrs ar draudzeni Alehandru Sicīlijā

gallery icon