foto: Instagram
Sobčaka iet Voločkovas pēdās - atrāda špagata foto
Slavenības
2018. gada 7. augusts, 10:23

Sobčaka iet Voločkovas pēdās - atrāda špagata foto

Jauns.lv

Krievu žurnāliste, politiķe un sabiedrības dāma Ksenija Sobčaka no atpūtas Itālijā publicējusi foto, kur redzama, apsēdusies špagatā. Un internetā uzreiz izpelnījusies salīdzinājumu ar skandalozo tautieti - balerīnu Anastasiju Voločkovu.

Sobčaka ar vīru aktieri Maksimu Vitorganu un abu dēlu Platonu atpūšas Sardīnijā. Un nupat "Instagram" publicējusi foto, kur redzama, izpildot jogas vingrinājumu špagatu.

Pie bildes Ksenija pierakstījusi: "Hanumans - senindiešu Mērkaķu dievs. Hanumanāsanas mērķis ir atgādināt cilvēkam par "milzīgo lēcienu", ko var veikt tikai tad, ja ir tādas īpašības kā mīlestība un uzticība."

Ksenija Sobčaka ar vīru un dēlu atpūšas Itālijā

gallery icon
15

Lai gan savā "Instagram" vēstījumā Sobčaka centusies nopietni un izsmeļoši stāstīt par jogas pozas hanumanāsanas jeb špagata priekšrocībām, viņas sekotāju liela daļa gan spējuši vien uzjautrināties, salīdzinot Kseniju un balerīnu Voločkovu, kuras nemitīgā špagata izrādīšana sociālajos tīklos jau kļuvusi par izsmiekla objektu.

"Otra Voločkova", "Parodija par Voločkovu", "Voločkovas māsa", "Gandrīz Voločkova", "Voločkova atpūšas", "Voločkova stūrītī nervozi smēķē" - tādi komentāri gozējas zem Sobčakas ievietotā foto. Netrūkst gan arī pozitīvu vārdu, un diennakts laikā ieraksts sapelnījis jau teju 100 000 "patīk".

Anastasija Voločkova Maldivu salās 2018. gada janvārī

Anastasija Voločkova Maldivu salās 2018. gada janvārī

gallery icon
58