foto: Publicitātes
Dziedātāja Kristina Agilera iejūtas robota-prostitūtas lomā
Kino
2018. gada 2. augusts, 16:51

Dziedātāja Kristina Agilera iejūtas robota-prostitūtas lomā

Jauns.lv

Pazīstamā amerikāņu dziedātāja, hitu “Genie in a Bottle“, „Beautiful“, „Candyman“ un "Dirty“ izpildītāja Kristina Agilera nu jau kādu laiku pievērsusies arī Holivudai. Un nu viņai tikusi robota-prostitūtas loma zinātniskās fantastikas filmā.

Jau rīt Latvijā sāks demonstrēt zinātiskās fantastikas filmu "Zoja".

Režisora Dreika Dorimusa jaunajā filmā dziedātāja tēlo seksa robotu - prostitūtu Džūelsu. Šī loma ir ne vien atklāta, bet arī provokatīva, lai parādītu skatītājiem, kādas īstenībā ir seksa pakalpojumu pircēju un pērkamo sieviešu attiecības. Lai gan filmas darbība risinās drīzā nākotnē, Kristinas Agileras varones problēma gadu gadiem ir aktuāla mūsdienu sabiedrībā.

foto: Publicitātes

Agilera teikusi, ka viņai šī loma ir nozīmīga daudzu iemeslu dēļ: galvenais – vīriešu un sieviešu vienlīdzība, seksisma un dzīvnieciskas attieksmes pret daiļo dzimumu izskaušana.

Darbība risinās drīzā nākotnē, kad cilvēkiem mīlestība vēl joprojām ir aktuāla. Taču vairākumam šīs skaistās un siltās jūtas ir tikai patīkams ērtas dzīves papildinājums. Tāds ir arī milzīgās kompānijas “Relationist“ zinātnieks Kouls, ko atveido skotu aktieris Jūens Makgregors.

Vīrietis izstrādā ārkārtīgi svarīgu projektu, kurš viņam un daudziem citiem visā pasaulē līdzēs izprast, kas nepieciešams, lai divu līdz ausīm iemīlējušos cilvēku attiecības būtu nevainojamas; arī  tiem, kuriem šajā jomā ir pārāk maz zināšanu, lai apjaustu savu jūtu spēku.

foto: Publicitātes
Kouls un Zoja - aktieri Jūens Makgregors un Lea Seidū.

Kouls kopā ar kolēģiem rada šķietami nevainojamu un cilvēkam ļoti līdzīgu robotu un dod tam vārdu Zoja. Saskarē ar mākslīgo intelektu, analizējot katru tā soli, Koulā drīz mostas siltas jūtas pret Zoju. Tās var ne vien kļūt par šķērsli viņa zinātnieka karjerā, bet arī lauzt viņam sirdi.