foto: Ekrānuzņēmums
Jautrs VIDEO: Baumas apstiprinājušās - "Šerloks" Benedikts Kamberbačs ir ūdrs!
Slavenības
2018. gada 30. jūlijs, 10:30

Jautrs VIDEO: Baumas apstiprinājušās - "Šerloks" Benedikts Kamberbačs ir ūdrs!

Jauns.lv

Internetā jau krietnu laiku jokdari sajūsminās par pazīstamā angļu aktiera Benedikta Kamberbača līdzību ūdram. Salīdzināts abu izskats, mīmika, pat žesti. Un nu TV šovā ar to, ka viņam un sermuļu dzimtas plēsējam tomēr ir kas kopīgs, samierinājies arī Kamberbačs pats.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kopā ar Holivudas zvaigzni Džoniju Depu viesojoties BBC šovā "The Graham Norton Show", Kamberbačam raidījuma vadītājs demonstrēja vairākus internetā klejojošus foto, kuros pierādīta aktiera un ūdra neparastā līdzība.

Tad Greiams Nortons norādīja - vispār tādu bilžu internetā esot pārāk maz. Un piedāvāja Kamberbačam turpat studijā radīt vēl vairākus attēlus, kas ātri vien iegūšot milzu popularitāti plašajā tīmeklī.

Kamberbačs vai ūdrs? Atrodi atšķirību

Internetā jau krietnu laiku jokdari sajūsminās par pazīstamā angļu aktiera Benedikta Kamberbača līdzību ūdram. Salīdzināts abu izskats, mīmika, pat žesti. ...

gallery icon
6

Aktieris, labsirdīgs puisis būdams, arī piekrita ķēmoties un ar prieku attēloja ūdru grimases un pozas, kādas vien Nortons viņam demonstrēja.

Atņirdzis zobus, izkāris mēli, savīkstījis dūres, seriāla "Šerloks" zvaigzne Kamberbačs ākstījās, ko vien spēja, un tiešām nodemonstrēja - viņa līdzība ūdram ir vienreizēja! Beigās arī aktieris pavēstīja, ka esot no tiem dusmīgajiem ūdriem un metās iekaustīt lielu jo lielu spēļu lāci, kas bija ienests studijā.

Benedikts Kamberbačs ar sievu bauda medusmēnesi

Britu aktieris Benedikts Kamberbačs ar māmiņas cerībās esošo sievu Sofiju Hanteri bauda medusmēnesi Franču Polinēzijai piederošajā Bora Bora salā.

gallery icon
47