foto: Uldis Valters
“Otras puses” līderim Normundam Pauniņam pie rokas jauna draudzene
Normunds Pauniņš uz koncertu bija ieradies ar kādu izskatītgu jaunkundzi.
Slavenības
2018. gada 30. jūlijs, 07:58

“Otras puses” līderim Normundam Pauniņam pie rokas jauna draudzene

Jauns.lv

Liels bija pārsteigums, kad uz “A-ha” koncertu Siguldā grupas “Otra puse” solists Normunds Pauniņš (49) ieradās ar kādu dāmu un nevairījās no romantisma pilniem mirkļiem.

"A-ha" koncerts Siguldas pilsdrupu estrādē

Slavenās norvēģu grupas "A-ha" koncerts Siguldas pilsdrupu estrādē.

gallery icon
85

Mūziķis, dīdžejs un daudzu pazīstamu melodiju autors Normunds Pauniņš savas daiļrades laikā lielākoties dziedājis par attiecībām un mīlestību.

Viņš pats par savu jūtu pasauli gan bijis visai noslēpumains un sabiedrībā lielākoties manīts tikai grupas biedru lokā. Izņēmums bija citu romantiķu – norvēģu grupas A-ha – koncerts Siguldas pilsdrupu estrādē aizvadītajā nedēļā, ko Pauniņš apmeklēja kopā ar kādu meiteni.

foto: Uldis Valters
Romantika abu vidū bija neaprakstāma.

Ieņēmis vietas netālu no skatuves, pāris piesaistīja gan ar vizuālu saskaņotību, gan savstarpēja mīļuma izpausmēm. Izskatījās, ka abiem ir romantisks periods, kas netika slēpts arī preses fotogrāfu klātbūtnē. 

Vaicāts par, iespējams, jaunu mīlestību dzīvē, mūziķis nevēlējās izplūst garās runās. „Paldies par uzmanību un interesi, bet es vēlētos, lai viss paliek pa vecam, tas ir – man nekad nav bijusi interese spoguļoties presē,” pauda Normunds. „Neiebildīšu, ka jūs to publicējat, taču ko vairāk man negribētos teikt, un tas ir nevis mans untums, bet gan mana brīvība.”