foto: Vida Press
Kima Kardašjana ar sava tērpa izvēli kāzās aizēno līgavu
Sabiedrības dāma Kima Kardašjana.
Slavenības
2018. gada 24. jūlijs, 07:29

Kima Kardašjana ar sava tērpa izvēli kāzās aizēno līgavu

Kasjauns.lv

Realitātes šova zvaigznes Kimas Kardašjanas fani uzskata, ka viņa kāzu apmeklējumam izvēlējusies gaužām nepiemērotu tērpu. Ar tik „kliedzošu” un uzmanību piesaistošu kleitu Kima aizēnojusi līgavu, un tas ne pavisam nav labais tonis kāzās!

Svētdien Virdžīnijbīčā ASV jāvārdu teica reperis Pusha T (īstajā vārdā Terenss Levārs Torntons) un viņa ilggadējā draudzene Virdžinija Džoja Viljamsa. Tā vietā, lai dienu pēc kāzām sabiedrība runātu par jauno pāri, internetā nerimst diskusijas par kāzu viešņu Kimu Kardašjanu un viņas zeltīto mini kleitu.

„Keeping Up With the Kardashians” zvaigzne kāzas apmeklēja kopā ar vīru reperi Kanje Vestu, kurš savas muzikālās karjeras laikā ir sadarbojies arī ar Pusha T. Īsi pirms laulību ceremonijas Kima savā „Instagram” blogā publiskoja video, kurā parāda, kā abi ar Kanji gatavojas svinībām. Īsajā video fragmentā Kanje redzams melnā uzvalkā, savukārt Kima ir tērpusies zeltītā mini kleitā, ko pati dēvē par „vintage Balmain”. Tērpam viņa pieskaņojusi kristāliem rotātu somiņu, kas vizuāli atgādina pirmos mobilos tālruņus, kas bija lieli un neparocīgi.

Lai gan Kima zeltītajā kleitā izskatās labi, fani apšauba, vai šāds tērps būtu piemērots kāzām.

„Kāpēc viņa kāzām izvēlējusies kaut ko tik kliedzošu? Nekad neaizēnojiet līgavu,” raksta viena no komentētājām.

„Viņa izskatās muļķīgi. Tā izskatās pēc ballītes kleitas,” komentējusi kāda cita.

Šādam viedoklim piekrīt vēla kāda, norādot, ka tā vien šķiet, ka Kima postos uz izklaidēm pilsētā: „Šīs ir kāzu vakars? Tad kāpēc Kima ir saģērbusies tā, it kā dotos uz klubiņu???”

Līgavu žurnāls „Brides” tikai apstiprina, ka ar tik īsu un spožu tērpu Kima pārkāpusi visus labā toņa nosacījumus, kas saistīti ar kāzu apmeklējumu. Ja dāma uz „black-tie” (dreskods, kas paredz vīriešiem tērpties melnā uzvalkā vai smokingā, bet dāmām vakarkleitā) pasākumu vēlas ierasties kokteiļkleitā, stila eksperti iesaka ievērot dažus nosacījumus. „Šādā pasākumā neiesaka atsegt pārāk daudz miesas,” norāda žurnāla „Brides” stila etiķetes speciālisti. „Svārku garumu vajadzētu izvēlēties pieklājīgu un dekoltē samazināt līdz minimumam. Atturieties no visa, kas liek jums izskatīties tā, it kā dotos un klubiņu vai Jaungada ballīti.”

Stila etiķetes speciālisti arī īpaši uzsver, ka dāmām vajadzētu rūpīgi pārdomāt sava tērpa izvēli, lai kāzās nenovērstu uzmanību no līgavas. „Jums vajag uzdot sev vienu vienīgu vienkāršu jautājumu – vai aizēnosiet līgavu? Ja rodas kaut mazākās aizdomas, tad izvēlēties kaut ko citu. Šī nav piemērota reize, lai no matu galiņiem līdz papēžiem greznotos zaigojošiem kristāliem.”

Jaunais pāris, kura kāzas Kardašjana apmeklēja, nešķiet aizvainoti par Kimas tērpa izvēli. Viņi smaida un staro priekā, kā to var redzēt visās fotogrāfijās un video fragmentos, kas jau parādījušies internetā.

Kima nekad nav bijusi pieskaitāma kautrīgajām un nepamanāmajām. Lai gan viņa pati apgalvo pretējo, Kardašjana ir izpelnījusies tieši to, ko vēlējusies. Sabiedrības uzmanību.