foto: AP/Scanpix
101 gada vecumā mirusi Frenka Sinatras pirmā sieva
Frenks un Nensija Sinatras 1946. gada oktobrī.
Slavenības
2018. gada 15. jūlijs, 15:00

101 gada vecumā mirusi Frenka Sinatras pirmā sieva

Jauns.lv

101 gada vecumā viņsaulē aizgājusi leģendārā amerikāņu dziedātāja Frenka Sinatras pirmā sieva Nensija.

Bēdīgo vēsti nedēļas nogalē sociālās saziņas tīklā "Twitter" paziņojusi Nensijas un Frenka meita, arī dziedātāja, Nensija Sinatra jaunākā.

foto: AFP/Scanpix
"Viņa bija manas dzīves svētība un gaisma," tviterī ierakstījusi Nensijas meita.

"Šonakt mana māte 101 gada vecumā mierīgi aizgāja mūžībā," 14. jūnija rītā tviterī ierakstīja Nensija, kurai pašai ir jau 78 gadi. "Viņa bija manas dzīves svētība un gaisma. Veiksmīgu ceļu, mammu. Paldies tev par visu." Nensija arī padalījusies ar linku uz Sinatras ģimenes mājas lapu, kuru atverot, parādās veltījums mātei.

Viens no pagājušā gadsimta iektemīgākiem mūziķiem un šovbiznesa cilvēkiem Frenks Sinatra Nensiju Barbato apprecēja 1939. gadā. Frenkam tad bija vēl tikai 23 gadi, un viņš ar savu pirmo sievu iepazinās Ņūdžersijas štata piekrastes pilsētiņā Longbrančā, kur vasarās piestrādāja par glābēju.

Viņu attiecībās pasaulē nāca Nensija jaunākā, Frenks jaunākais (viņsaulē aizgāja pirms diviem gadiem) un meita Tina.

Lai gan Sinatra savu pirmo sievu esot nemitīgi krāpis un 1951. gadā viņi izšķīrās, līdz pat dziedātāja nāves brīdim 1998. gadā saglabājuši itin labas attiecības.

Nensija bija pirmā no Frenka četrām sievām - vēl viņš bija precējies ar aktrisi un dziedātāju Evu Gārdneri, aktrisi Miu Ferovu un modeli Barbaru Marksu. Sinatras pēdējā laulība arī bija visgarākā - tā ilga 22 gadus.

Mūžībā devusies Frenka Sinatras atraitne Barbara

gallery icon
28