foto: CAMERA PRESS/Richard Gillard / Vida Press
FOTO: Elegantā Andželina Džolija šarmē londoniešus
Holivudas zvaigzne Andželina Džolija Svētā Paula katedrālē Londonā Svētā Miķeļa un Svētā Jura ordeņa 200 gadu svinībās.
Slavenības
2018. gada 30. jūnijs, 15:53

FOTO: Elegantā Andželina Džolija šarmē londoniešus

Jauns.lv

Ar eleganci un sievišķību Svētā Miķeļa un Svētā Jura ordeņa 200 gadu svinībās Londonā apbūrusi Holivudas zvaigzne Andželina Džolija.

Andželina jūnija beigās Svētā Paula katedrālē Londonā apmeklēja Svētā Miķeļa un Svētā Jura ordeņa 200 gadu svinības.

Andželina Džolija Svētā Miķeļa un Svētā Jura ordeņa 200 gadu svinībās

Holivudas zvaigzne Andželina Džolija Svētā Paula katedrālē Londonā Svētā Miķeļa un Svētā Jura ordeņa 200 gadu svinībās.

gallery icon
32

Un izskatījās tiešām eleganti - pelēkā zīda "Ralph & Russo" kleita derēja kā uzlieta, izcēla aktrises vidukli un kājas. Izcili pieskaņoti bija aksesuāri -  pieskaņoti cimdi, sudrabotā somiņa un apavi, kas arī visi nākuši no Ralph & Russo" augstās modes nama.

Savukārt elegantā cepure esot īru dizainera Filipa Trisija darinājums. Filips jau krietnu laiku ir Eiropā iecienīts galvassegu radītājs. Prinča Viljama un Keitas Midltones kāzās, piemēram, viņa cepures vilkušas 36 dāmas.

Bija paredzēts, ka pasākumā piedalīsies arī Lielbritānijas karaliene Elizabete II, taču viņa bija nedaudz apslimusi. Tā nu svinībās, kur nebija ne karalienes, ne hercogieņu Ketrīnas un Meganas, "karaļnama cienīgu eleganci demonstrējusi Džolija," atzinīgi aktrises stilu vērtē modes apskatnieki.

Pie tērpa Andželina bija piespraudusi arī savu Svētā Miķeļa un Svētā Jura ordeni - to viņa pirms četriem gadiem saņēma kā atzinību par paveikto britu ārpolitikā un centieniem izbeigt seksuālo vardarbību kara plosītajos rajonos.