foto: Mārtiņš Ziders
"Intīmās ainās man bija kauns" - Jubalts par pieredzi "Svingeros"
"Jā, bija ainas, par kurām uztraucos," filmēšanos atminas Jānis.
Slavenības
2018. gada 29. jūnijs, 10:19

"Intīmās ainās man bija kauns" - Jubalts par pieredzi "Svingeros"

Jauns.lv

Šo svētdien Dziesmu un deju svētku atklāšanas pasākumā svētku dalībniekiem muzicēs arī grupas "Prāta vētra" puiši. Arī Jānis Jubalts, ko 2016. gada nogalē varēja redzēt pavisam jaunā ampluā - viņš bija kļuvis par aktieri, filmējoties komēdijā "Svingeri".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā intervijā žurnālam "Kas Jauns" atklājis Jubalts, filmējoties intīmākās ainās, viņam kā nepieredzējušam aktierim bijis kauns.

foto: Publicitātes
Jāņa Jubalta atveidotā varoņa dzīvesbiedri filmā tēloja aktrise Elīna Vāne.

"Bet es tam tiku pāri. Jā, bija ainas, par kurām uztraucos. Scenārijā jau nav uzrakstīts – bučojas vai ko nu tur dara. Tur ir rakstīts: „seksuāla aina”. Un tu pat nezini, kas tur būs," par filmēšanas aizkulisēm stāstīja mūziķis.

Pikantās komēdijas "Svingeri" pirmizrāde

Ar pirmizrādi sabiedrībā zināmiem ļaudīm uz kinoekrāniem 2016. gada 7. decembrī sācies Andreja Ēķa filmas "Svingeri" slavas ceļš.

gallery icon
104

"Pieredze bija interesanta, ļoti satraucoša. Un tieši tad, kad filmē tādas intīmas ainas, paliek jau tikai operators un skaņu meistars. Pat režisors to neskatās klātienē, bet ekrānā," nianses atklāj Jānis, kas nesen, protams, nosvinējis arī savu vārdadienu.

"Pēdējos Jāņus esam pavadījuši tiešām fantastiski – lielākoties sanācis, ka svinam Pāvilostas pusē. Esam daudz dziedājuši, bijuši pārsteigumi, pat Suitu sievas ir ieradušās. Cenšamies ierādīt bērniem, ka var svinēt arī ar spēlēm un dejām. Jo vairāk ir,  ko darīt, jo galva ar katru gadu sāp arvien mazāk," par svinību blaknēm iesmej gaviļnieks.

Pilnu interviju ar Jāni Jubaltu lasiet jaunākajā žurnāla "Kas Jauns" numurā!