foto: Publicitātes
Nodibināta slavenību padomu aģentūra - Skulte, Rakovska un Subatnieks palīdzēs tev atrast otro pusīti
Aktieris Lauris Subatnieks un dziedātāja Agnese Rakovska gan nopietni, gan pavisam nenopietni atbildēs uz visdažādākajiem jautājumiem.
TV
2018. gada 26. jūnijs, 13:02

Nodibināta slavenību padomu aģentūra - Skulte, Rakovska un Subatnieks palīdzēs tev atrast otro pusīti

Jauns.lv

2. jūlijā startēs jauns TV raidījums “Slavenību padomu aģentūra”, kas piedāvās nebijušu iespēju – uzzināt, kā dažādās situācijās ieteiktu rīkoties sabiedrībā zināmi cilvēki.

Kā apturēt puisi, kurš brīvdienās dodas makšķerēt? Kur atrast otru pusīti? Kā ikdienas steigā neaizmirst par sevi? Dzīvē noteikti ir bijušas situācijas, kad nezini, kā rīkoties tālāk, un tev ir nepieciešams padoms.

Jaunais TV3 raidījums “Slavenību padomu aģentūra” grasās sniegt atbildes gan uz šiem, gan citiem sasāpējušiem jautājumiem.

foto: Publicitātes
Uzzināsim, kāpēc šova “X Faktors” uzvarētājs Arturs Gruzdiņš skolas laikā izvairījies no muzikāliem konkursiem un kas dziedātājas Annijas Putniņas 18. jubilejas svinībās notika ar mammas gatavoto “siļķi kažokā”.

Seriāla “Viņas melo labāk” zvaigznes Māris Bezmers un Evija Skulte, dziedošās dvīņumāsas, projekta "Dvines" dalībnieces Ana un Katrīne, dziedātāji Agnese Rakovska, Ralfs Eilands un daudzi citi populāri cilvēki gan nopietni, gan pavisam nenopietni atbildēs uz visdažādākajiem jautājumiem.

Meklējot atbildes, dzirdēsim arī populāro cilvēku pieredzes stāstus un pavisam negaidītas atklāsmes.

Uzzināsim, kāpēc šova “X Faktors” uzvarētājs Arturs Gruzdiņš skolas laikā izvairījies no muzikāliem konkursiem,  ko aktieris Lauris Subatnieks domā par marihuānas legalizēšanu, kas dziedātājas Annijas Putniņas 18. jubilejas svinībās notika ar mammas gatavoto “siļķi kažokā” un daudz citu lietu, par kurām, iespējams, agrāk pat nenojautām.

foto: Publicitātes
Aktierim Mārim Bezmeram jāprāto, kā lai atbild uz cilvēcei tik svarīgiem jautājumiem.

“Slavenību padomu aģentūra” telekanālā TV3 tiks demonstrēta no 2. jūlija ik vakaru no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 20:20.