foto: no privātā arhīva
Kurusova pārcēlusies uz dzīvi Singapūrā: „Brīžiem šķiet, ka esmu citā realitātē”
„Reizēm šķiet, ka neesmu īsti neesmu attapusies un sapratusi kāda man ir dota iespēja šajā dzīvē – padzīvot Singapūrā un strādāt darbu, kuru vislabāk protu un mīlu,” saka Aleksandra.
Slavenības
2018. gada 24. jūnijs, 10:27

Kurusova pārcēlusies uz dzīvi Singapūrā: „Brīžiem šķiet, ka esmu citā realitātē”

Jauns.lv

Dejotāja Aleksandra Kurusova, kura savu atpazīstamību guva pirms desmit gadiem, kad pārī ar saldo kompozīciju autoru un izpildītāju Lauri Reiniku uzvarēja šovā „Dejo ar zvaigzni”, pārcēlusies uz dzīvi Singapūrā.

Kurusovas piedzīvojumi jaunajā mājvietā Singapūrā

Aleksandras Kurusovas piedzīvojumi jaunajā mājvietā Singapūrā.

gallery icon

Pēc trīs nedēļām, kuras Aleksandra pavadījusi tālu no mājām,  viņa saka: „Pirmkārt esmu pagodināta un priecīga mācīt dejošanu  „Shawn & Gladys” deju akadēmijā un aizvien brīžiem neticu, ka esmu piekritusi šādam izaicinājumam.

Singapūra ir nākotnes pilsēta un brīžiem pat šķiet, ka esmu kaut kādā citā realitātē. Paskatoties apkārt redzama cita vide, cita arhitektūra,” stāsta dejotāja.

Aleksandra atzīst, ka arī ar dzīvesvietu svešumā viņai ir paveicies: „Es īrēju dzīvokli desmit minūšu gājienā no paša Singapūras centra. Viss ir rokas stiepiena attālumā!”
Latviešu dejotāja uzsver – lai arī šeit ir cita mentalitāte, cits dzīves līmenis un kultūra, nav bijis grūtību iejusties šajā  vidē. 

Lauris Reiniks un Aleksandra Kurusova šovā „Dejo ar zvaigzni” 2007. gadā

gallery icon

Viņu dzīve Singapūrā pilnībā apmierina: „Man šeit patīk viss. Gan klimats, gan tas, ka ik pa laikam uzlīst tropiskais lietus, gan viņu ēdieni. Nūdeles, rīsi, zivis, protams, arī suši, kas ir viens no maniem iecienītākajiem ēdieniem, – te ir visur.”

Dejotāja atklāj, ka apmesties un strādāt uz dzīvi Singapūrā neesot vienkārši. „Visu dienu pavadīju kādā iestādē, kur bija nepieciešams veikt darba atļaujas  noformēšanu.

To te ir diezgan pagrūti iegūt, bet man viss ir izdarīts un esmu saņēmusi oficiālu darba atļauju,” par savām gaitām Singapūrā stāsta Aleksandra Kurusova.