foto: Instagram
Sandis Valters atrāda ASV dzīves ainiņas; atpūšas ar bērniem
Slavenības
2018. gada 16. jūnijs, 12:28

Sandis Valters atrāda ASV dzīves ainiņas; atpūšas ar bērniem

Jauns.lv

Bijušais basketbolists Sandis Valters (39), kas jau pāris gadus maizi pelnot, strādājot Floridā, beidzamajā laikā atkal kļuvis aktīvs sociālajos tīklos - šomēnes vien jau ievietojis četrus foto, kuros redzams kopā ar bērniem.

Sandis Valters "Instagram" nav tas aktīvākais foto ievietotājs. Šogad, piemēram, viņš atrādījis vien deviņas bildes, no tām piecas ievietotas šomēnes. Un tās ir patiešām ģimeniskas - trijās viņš redzams kopā ar savu vecāko meitu. Pēc visa spriežot, Luīze ir devusies uz ASV tēti apciemot.

foto: Instagram

Luīze, kas dzimusi Sanda attiecībās ar Katrīnu Valteri, ir jau 17 gadu veca. Vēl Sandim ir dēls Gabriels un meita Lea, kurus viņam dāvājusi modele Elīza Kaurāte. Elīza un Sandis nav kopā jau aptuveni piecus gadus.

foto: Instagram

Nu "Instagram" foto Sandis un Luīze redzami, jautri baudot atpūtu gan pie ūdeņiem, gan Losandželosas filmu studiju apkārtnē.

Komentāros pie foto abiem jauku atpūtu novēlējusi arī Luīzes māte Katrīna: "Nee nu laime abiem pilniibaa! 😍👍 Forshu atpuutu! 🤪"

foto: Instagram

Pirms šiem ģimeniskajiem foto Valters vairāk bija radis dalīties ar citādām ainiņām - demonstrēja, kā trenējas golfā, kā rīkojas ar ieroci šautuvē.

foto: Instagram
Foto no Sanda Valtera "Instagram" profila.

Bija arī kopbildes ar brāli Kristapu un foto ar draugiem. Taču paša bērni gan bildēs nebija redzēti vairāk nekā gadu.