foto: REUTERS
Vladimiru Putinu un vingrotāju Kabajevu sveic kāzu desmitajā gadadienā
Pirmā publikācija, kurā vēstīts par Putina un Kabajevas kopīgo iziešanu sabiedrībā, datējama ar 2001. gada decembri .
Slavenības
2018. gada 7. jūnijs, 15:44

Vladimiru Putinu un vingrotāju Kabajevu sveic kāzu desmitajā gadadienā

Jauns.lv

Ir pagājuši daudzi gadi, kopš mediji pirmoreiz vēstīja par Krievijas prezidenta Vladimira Putina (65) un pazīstamās sportistes, olimpiskās čempiones Alīnas Kabajevas (34) romānu. Un nu abi tiek jau sveikti kāzu desmitajā jubilejā.

Pirmā publikācija, kurā tika vēstīts par Putina un Kabajevas kopīgo iziešanu sabiedrībā, datējama ar 2001. gada decembri - ziņā "Prezidents un amazone" tika atspoguļots, kā abi apmeklēja mākslas vingrošanas sacensības.

Alīna Kabajeva publiskos pasākumos

Olimpiskā čempione mākslas vingrošanā Alīna Kabajeva dažādos pasākumos.

gallery icon
36

Kabajeva sēdēja blakus Putinam un klāstījusi viņam šī sporta nianses. Jau tad tika rakstīts, ka abus vieno ilga draudzība. Aļinai gan toreiz bija tikai 18 gadu.

Putina favorīte Alina Kabajeva mākslas vingrotājas karjeras laikā

Bijusī mākslas vingrotāja Alina Kabajeva, kas medijos ne vienreiz vien pieminēta kā Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamā mīļākā.

gallery icon
11

Savukārt 2008. gadā kaimiņvalsts mediji mēļoja par Putina un Kabajevas kāzām. Par to pavēstīja izdevums "Moskovskij korespondent". Ziņas noliedza gan Putina, gan Kabajevas preses pārstāvji, bet izdevumu drīz vien slēdza.

Oficiāli no savas sievas Ludmilas pēc 30 gadu laulības Putins izšķīrās 2013. gadā. Arī drīz pēc tam atkal sāka baumot par Krievijas prezidenta gaidāmajām kāzām ar Kabajevu, taču pēc papīriem Putins vēl šobaltdien ir brīvs vīrietis.

Ieskats Vladimira Putina un viņa bijušās sievas Ludmilas gaitās

Krievijas prezidenta Vladimira Putina un Ludmilas laulības ilga 30 gadus. Sākotnējās vēstis par Krievzemes pirmā pāra izjukšanu parādījās 2013. gada ...

gallery icon
14

Tēmas