foto: Vida Press
Krisija Tīgena un Džons Ledžends pārvācas atpakaļ uz veco māju, kur dzīvoja pirms 2 gadiem
Par deviņiem miljoniem dolāru Krisija Tīgena un Džons Ledžends iegādājušies "penthouse" dzīvokli Ņujorkā.
Slavenības
2018. gada 8. jūnijs, 10:01

Krisija Tīgena un Džons Ledžends pārvācas atpakaļ uz veco māju, kur dzīvoja pirms 2 gadiem

Kasjauns.lv

Mūziķis Džons Ledžends ar sievu modeli Krisiju Tīgenu iegādājušies jaunu dzīvokli. Interesanti, ka tas atrodas tajā pašā daudzdzīvokļu mājā, kur pāris dzīvoja agrāk.

foto: Scanpix/LETA
Modele Krisija Tīgena un mūziķis Džons Ledžends.

Slavenais pāris Džons Ledžends un Krisija Tīgena iztērējuši deviņus miljonus ASV dolāru par „penthouse” apartamentu iegādi Ņujorkā.

Divu bērnu ģimenes jaunajā dzīvoklī ir trīs guļamistabas un trīs vannasistabas. Kopējā dzīvojamā platība sasniedz 242 kvadrātmetrus.

Krisijas Tīgenas un Džona Ledženda dzīvoklis Ņujorkā

Mūziķis Džons Ledžends ar sievu modeli Krisiju Tīgenu par 9 miljoniem dolāru iegādājušies „penthouse” dzīvokli Ņujorkā. Tas atrodas tajā pašā ...

gallery icon
13

Šajā dzīvoklī ir 4 metrus augsti griesti, ar gāzi kurināms kamīns dzīvojamajā istabā, milzīgi logi, moderna virtuve, marmora vanna vannasistabā pie saimnieku guļamistabas.

No „penthouse” apartamentiem pieejama ļoti plaša privāta jumta terase, uz kuru iespējams tikt par kāpnēm ar vara margām, kas ved no viesistabas. 167 kvadrātmetru plašajā jumta terasē iekārtota atpūtas zona ar āra virtuvi un stereo sistēmu, kā arī zaļā zona – ar zālāju, ziediem un pat kokiem.

foto: Vida Press
Plašā jumta terase.