foto: Juris Rozenbergs
"Instrumenti", Mesa un Valters Frīdenbergs muzicē sirsnīgajā "Labestības dienas" koncertā
Slavenības
2018. gada 28. maijs, 12:47

"Instrumenti", Mesa un Valters Frīdenbergs muzicē sirsnīgajā "Labestības dienas" koncertā

Kasjauns.lv

Svētdien, 27. maijā, LU Botāniskajā dārzā notika LNT rīkotās "Labestības dienas" koncerts, kurā uzstājās daudzi pazīstami mākslinieki, to vidū arī dziedātājs un TV raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs, kas jau vairāk nekā gadu cīnās ar vēzi.

Mūziķi aicināja ziedot, lai palīdzētu smagi slimiem bērniem visā Latvijā. LNT labdarības akcijā "Labestības diena" iedzīvotāji tika aicināti ziedot akcijas vēstnešiem Agnijai, Robertam, Veronikai, brāļiem Kristoferam un Emīlam, un vēl 14 bērniem visā Latvijā, lai sniegtu nepieciešamo atbalstu, kas nav valsts apmaksāts. Summa, kas šogad nepieciešama visu bērnu atbalstam, bija 126 730 eiro.

“Labestības dienas” labdarības koncerts

LNT rīkotais “Labestības dienas” koncerts.

gallery icon

Šajā labu domu piepildītajā vakarā uz skatuves kāpa grupa ''Instrumenti”, Antra Stafecka un grupa ''Otra puse”, TV3 šova ''X Faktors” pirmās sezonas uzvarētājs Arturs Gruzdiņš un fināliste Adriana Miglāne, projekts Mesa, dakteri Klauni, šova "Izklausies redzēts" ceturtās sezonas finālists Atis Ieviņš un viņa meita, aktrises Zane Dombrovska un Dita Lūriņa un citi mākslinieki.

Paralēli koncertam darbu turpināja arī "Labestības dienas" zvanu centrs, kur uz ziedotāju zvaniem atbildēja sabiedrībā zināmi cilvēki - aktieri, sportisti un citi.

"Labestības dienas" koncertu vadīja Kristīne Garklāva un aktieris Kristaps Rasims, uzrunu teica arī Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone.

Labdarības akcija norisinājās jau 12. reizi, un šogad kopumā saziedoti 91 249,46 eiro.