foto: LETA
Ilmārs Rimšēvičs klusiņām un bez pompa apprecējis savu mīļoto Agitu Ikaunieci
Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičš un diriģente Agita Ikauniece apprecējušies.
Slavenības
2018. gada 15. maijs, 10:52

Ilmārs Rimšēvičs klusiņām un bez pompa apprecējis savu mīļoto Agitu Ikaunieci

Kasjauns.lv

Aprīļa beigās dziļā slepenībā apprecējušies par vismaz 100 000 eiro liela kukuļa pieprasīšanu un saņemšanu aizdomās turētais Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs (53) un diriģente Agita Ikauniece (46), kuri kopā ir jau vairāk nekā gadu, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

Par kāzām “Privātās Dzīves” aptaujātie precinieku kaimiņi, draugi un domubiedri klusē kā partizāni, nedz apstiprinot, nedz noliedzot, ka tas būtu noticis. Jaunā sieva Agita Ikauniece sazvanīta, padzirdējusi jautājumu par kāzām vienkārši nolikusi klausuli.

Par kāzām zināms vien tas, ka tās notikušas ļoti lielā slepenībā un klāt bijuši vien paši tuvākie radi un draugi.

Ja Rimšēvičs un Ikauniece tiešām apprecējušies, tad Latvijas Bankas prezidents jau otro reizi ir oficiāli precējies. Pirmo reizi kāzas viņš “dzēra” pirms 32 gadiem, kad apprecējās ar tagadējo Latvijas Nacionālā teātra sabiedrisko attiecību vadītāju Līgu Rimšēviču. Viņu attiecībās dzimušas trīs meitas, no kurām divas ir jau pilngadīgas.

foto: LETA
Ilgus gadus Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs bija precējies ar Latvijas Nacionālā teātra sabiedrisko attiecību vadītāju Līgu Rimšēviču. Līga viņu atbalsta ar šobrīd, kad Rimšēvičam pienākuši smagi laiki.

Pēcāk Rimšēvičam izveidojās vairākus gadus ilgas attiecības ar bijušajai sievai ļoti līdzīgu dāmu Ingu Ļeonovu, bet nu jau vismaz no 2017. gada sākuma viņš ir kopā ar Ikaunieci.