foto: Instagram
Seksīgās balerīnas Voločkovas šofera atklāsmes: "Ar viņu spiesti gulēt visi darbinieki"
Anastasija Voločkova ir pikanta dāmīte.
Slavenības
2018. gada 15. maijs, 06:57

Seksīgās balerīnas Voločkovas šofera atklāsmes: "Ar viņu spiesti gulēt visi darbinieki"

Kasjauns.lv

Krievijas TV raidījumā “Jaunās krievu sensācijas” ar skandalozām un ļoti pikantām atklāsmēm par savu bijušo darba devēju, daudznozīmīgi vērtēto balerīnu Anastasiju Voločkovu dalījās viņas bijušais šoferis Aleksandrs Skirtačs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Anastasija Voločkova Maldivu salās 2018. gada janvārī

Anastasija Voločkova Maldivu salās 2018. gada janvārī

gallery icon
58

“Dievlūdzēja mātīte! Sauksim lietas īstajos vārdos. Viņa vienkārši izmanto un iznīcina,” par bijušo darba devēju TV raidījumā paziņoja Skirtačs.

Dievlūdzēji ir kukaiņi, kuriem plaši novērojams seksuālais kanibālisms. Mātīte uzsāk tēviņa apēšanu, iekožoties tam galvā (līdzīgi kā dievlūdzēji apēd savu parasto upuri), un, ja pārošanās jau ir sākusies, aizkostais tēviņš devīgāk atdod spermu.
Balerīnas un viņas bijušā šofera “karš” jau pārtapis sāgā.

Pagājušā gada jūnijā Voločkova paziņoja, ka kļuvusi par alfonsa Skirtača upuri. “Viņš ar savu sievu mani tā apfenderēja, ka viņiem priekš gadiem diviem noteikti naudas pietiek,” izteicās Voločkova. Jau oktobrī šoferi apcietināja un teju pusgadu viņš pavadīja izolatorā.

foto: Instagram
Voločkovas bijušais šoferis Aleksandrs Skirtačs.

Tagad viņam mainīts drošības līdzeklis, nosakot mājas arestu, un viņš to, kas sakrājies, stāsta uz nebēdu. Viņš atklājis, ka pats ir kļuvis par Krievijas pikantēriju zvaigznes Voločkovas seksuālās uzbāzības upuri.

TV raidījumā viņš sludināja: “Voločkova man piedāvāja seksu... Teica – nu, atpūties no savas ģimenes pāris dienas, paliec pie manis... Sēž pretī un saka – es tevi gribu! Nopietni... Un pēc tam es no viņas darbiniekiem dzirdēju, ka tas Voločkovas mājās tā pieņemts – visi, kas tur strādā, ar viņu (Voločkovu) guļ.”