foto: Mārtiņš Ziders
Grezni tērpi, dejas, milzu torte - labdarības "Martas balllē" pulcējas sabiedrībā zināmi cilvēki
„Martas balle” Rīgā norisinās jau ceturto reizi, un tā tiek rīkota sadarbībā ar Sergeja Jēgera Labdarības fondu.
Slavenības
2018. gada 14. maijs, 06:43

Grezni tērpi, dejas, milzu torte - labdarības "Martas balllē" pulcējas sabiedrībā zināmi cilvēki

Kasjauns.lv

Viesnīcā „Grand Palace Hotel” noticis tradicionālais labdarības pasākums – „Martas balle”, kurā šogad tika vākti līdzekļi Rīgas internātvidusskolai bērniem ar dzirdes traucējumiem un Rīgas 1. speciālajai internātpamatskolai – attīstības centram.

Labdarības pasākums "Martas balle 2018"

Labdarības pasākums "Martas balle 2018".

gallery icon
85

„Martas balle” Rīgā norisinās jau ceturto reizi, un tā tiek rīkota sadarbībā ar Sergeja Jēgera Labdarības fondu. Martas balles apmeklētājiem ielūgumos norādītais ģērbšanās stils bija dāmām vakarkleita ar masku vai masku balles kostīms, savukārt kungi tika lūgti ierasties smokingā.

Labdarības pasākuma vakara programma bija pārsteigumu pilna, bija arī loterija un izsole – pilna ar vērtīgām balvām. Sabiedrībā zināmi ļaudis uz pasākumu ieradās krāšņi posušies un kā jau īstā masku ballē, ikviena dāma, ienākot telpā, seju aizsedza ar līdzpaņemto masku.

Pasākumu apmeklēja allaž gaumīgā un modernā  modes žurnāliste Maija Silova, izdevniecības „Rīgas Viļņi” valdes priekšsēdētāja Aija Šmidre ar vīru uzņēmēju Pēteri Šmidri, žurnāla „Pastaiga” skaistuma redaktore Una Ulme, dizainere Olga Krūze un citi.

"Martas ballē" dāmas un kungi ģērbušies krāšņos tērpos

2016. gada 30. septembrī viesnīcā "Grand Palace Hotel" noritēja labdarības pasākums "Martas balle".

gallery icon
88

„Martas balles" pasākuma vakara programma bija pārsteigumu pilna, neiztrūka arī loterija un izsole – pilna ar vērtīgām balvām.

Atnākušos ar dziesmām priecēja dziedātājas Kristīne Zaharova, Samanta Tīna un citi mūziķi. Pasākuma vadītāju lomā iejutās Valdis Melderis un Ieva Lejiņa.

Par godu labdarības pasākumam klātesošie varēja nobaudīt īpaši „Martas ballei” gatavotu torti, kuru pasniedza viesnīcas

„Grand Palace Hotel” īpašnieks Bernards Levs.
Viņa dzīvesbiedre „Martas balles” idejas autore Svetlana Leva atzina, ka savulaik doma par šādu pasākumu viņai ienākusi prātā, uzzinot, ka Pētera I sieva un imperatores Elizabetes māte Marta pirms 330 gadiem dzimusi Latvijā.