foto: EPA
Pat ribas var saskaitīt: Džonija Depa bijusī sieva Kannās šokē ar kalsnumu
Aktrise Ambera Hērda filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē 2018. gada Kannu festivālā.
Sarkanais paklājs
2018. gada 11. maijs, 13:48

Pat ribas var saskaitīt: Džonija Depa bijusī sieva Kannās šokē ar kalsnumu

Kasjauns.lv

Kannu filmu festivālā, kas šobrīd norisinās Franču Rivjērā, dāmas uz sarkanā paklāja turpina žilbināt un pārsteigt. Iemeslu pakult mēles sagādājusi arī Holivudas zvaigznes Džonija Depa bijusī sieva aktrise Ambera Hērda (32), kas fanus izbrīnījusi ar savu kalsnumu un tērpu, kas atsedz teju jau par daudz.

Ceturtdien, 10. maijā, aktrise Ambera Hērda gozējās uz sarkanā paklāja filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē.

Aktrise Ambera Hērda filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē

Aktrise Ambera Hērda filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē 2018. gada Kannu festivālā.

gallery icon
17

“Valentino” jaunās 2018. gada rudens kolekcijas kleitas izvēle lika Hērdai pievērst visu fotogrāfu uzmanību – un Ambera labprāt viņiem pozēja. Neraugoties uz to, ka mugurā vilktais tērps tikai teju teju nosedza viņas krūtis.

Interneta komentētāji nekavējās kleitas izvēli nodēvēt par pārlieku atklātu un ieteica dāmai ar steigu kaut nedaudz pieņemties svarā, jo kalsnums kļuvis teju biedējošs.

Džonijs Deps un Ambera Herda svin kāzas Bahamu salās

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica ...

gallery icon
18

Hērda un Deps bija pāris vairākus gadus. Iepazinās 2011. gadā filmas “The Rum Diary” uzņemšanas laikā, nākamajā gadā sāka kopdzīvi, bet 2015. gada sākumā apprecējās.

Bet pēc gada un dažiem mēnešiem laulība izjuka – Hērda iesniedza šķiršanos, apgalvojot, ka vīrs esot viņu “mutiski un fiziski aizskāris”.

2017. gada janvārī laulība tika oficiāli šķirta.