foto: Kevin Chiu
FOTO. Latvijas pārstāve Laura Rizzotto Eirovīzijā gūst plašu atzinību
Laura Rizzotto neatsaka nevienam fanam ne autogrāfus, ne kopbildes.
Slavenības
2018. gada 6. maijs, 16:09

FOTO. Latvijas pārstāve Laura Rizzotto Eirovīzijā gūst plašu atzinību

Kasjauns.lv

Šodien oficiāli tiks atklāts 63. starptautiskais dziesmu konkurss Eirovīzija, kas notiek Portugāles galvaspilsētā Lisabonā. Latvijas pārstāve Laura Rizzotto turp ieradās jau pirms nedēļas un šajā laikā latviešu izcelsmes brazīliete ar portugāļu asinīm jau spējusi iekarot gan fanu, gan preses mīlestību.

Laura Rizzotto Portugālē izbauda Eirovīzijas gaisotni

Latvijas pārstāve Laura Rizzotto Eirovīzijā.

gallery icon
55

Laura jau piedalījusies pirmajos mēģinājumos un brīvajā laikā devusies arī uz Portugāles pērli Sintru – aristokrātisko kalnu pilsētu, kas slavena ar savām iespaidīgajām pilīm un daudziem citiem apskates objektiem. Laura arī jau sniegusi neskaitāmas intervijas žurnālistiem no visas pasaules. Visi par viņu ir sajūsmā, jo mūsu pārstāve Eirovīzijā izceļas ar sirsnību, asprātību un komunikablitāti. Turklāt viņa nekad neatteic faniem autogrāfus un labprāt piekrīt kopbildēm. Protams, liels pluss ir arī tas, ka Laura Rizzotto, kā jau Brazīlijā augusi, runā portugāļu valodā.


Atgādinām, ka Laura Rizzotto ar dziesmu “Funny Girl” startēs Eirovīzijas otrajā pusfinālā 10. maijā. Rizzotto konkursa uzstāsies ar četrpadsmito kārtas numuru un Latvijas pārstāvei būs jākonkurē ar Norvēģijas, Rumānijas, Serbijas, Sanmarīno, Dānijas, Krievijas, Moldovas, Nīderlandes, Austrālijas, Gruzijas, Polijas, Maltas, Ungārijas, Zviedrijas, Melnkalnes, Slovēnijas un Ukrainas pārstāvjiem.