foto: LETA
Vairāk nekā divas stundas bez pārtraukuma! Braiens Adamss Rīgā bija dikti lielisks
Kanādas rokmūziķis Braiens Adamss koncertē "Arēna Rīga".
Mūzika
2018. gada 4. maijs, 10:09

Vairāk nekā divas stundas bez pārtraukuma! Braiens Adamss Rīgā bija dikti lielisks

Kasjauns.lv

Kanādiešu mūziķis Braiens Adamss koncertā „Arēnā Rīga” pulcēja vairāk nekā sešus tūkstošus dažāda gadagājuma fanu un savas daiļrades cienītāju. „Kā vienā mirklī pagāja vairāk nekā divas stundas,” par koncertu teic uzticamākie Adamsa fani no Latvijas.

Braiena Adamsa koncerts Rīgā 2018. gada 3. maijā

gallery icon
58

3. maijā, „Arēnā Rīga” ar ierasti enerģisku koncertu uzstājās viens no visu laiku slavenākais kanādiešu rokmāksliniekiem – Braiens Adamss. Rīgā Adamss un viņa grupas mūziķi viesojās jaunākā albuma "Ultimate" koncertturnejas ietvaros un programmā izskanēja gan jaunās dziesmas, gan labi zināmie hiti.

foto: LETA
Kanādas rokmūziķis Braiens Adamss koncertē "Arēna Rīga".

Šajā turnejā Adamsu un grupu pavada aptuveni 40 cilvēku liels personāls, kas 6 kravas automobiļos atveda skaņas un gaismas aparatūru, un platformāta videoekrānu.

foto: LETA
Kanādas rokmūziķa Braiens Adamss koncerta apmeklētāji "Arēna Rīga".

Interesanti, ka par pamatu videoinstalācijām ir paša Braiena Adamsa uzņemtas fotogrāfijas. Tādējādi Latvijas skatītāji saņēma tieši tikpat kvalitatīvu sniegumu kā vismaz citās 24 Eiropas vietās.

Šī nav pirmā reize, kad Braiens Adamss uzstājās Latvijā, bet koncerta apmeklētāji tāpat bija ļoti sajūsmināti par enerģiskajiem un emocionāli aizraujošiem priekšnesumiem.

foto: LETA
Kanādas rokmūziķa Braiens Adamss koncerta apmeklētāji "Arēna Rīga".

Jaunākais albums "Ultimate" klajā nācis 2017. gada novembrī un tajā iekļautas divas pilnīgi jaunas kompozīcijas „Ultimate Love” un „Please Stay”. Kā arī virkne populārāko Braiena Adamsa skaņdarbu.

Kopš karjeras sākuma, ko iezīmē 1983. gads ar albumu "Cuts Like A Knife", Braiens Adamss radījis tik ievērojamu hitu plejādi, kā reti kurš mūziķis. Kaut vai minam „Summer of '69”, „Run to You”, „Kids Wanna Rock”, „Somebody”, „One Night Love Affair” un citas.

Vairāk nekā 30 gadu garās karjeras laikā Adamss izdevis 13 studijas albumus, virkni izlašu un koncertierakstu, kas kopumā pārdoti vairāk nekā 100 miljonos kopiju. Viņa dziesmas pabijušas pirmajās vietās vairāk nekā 40 valstu hitparādēs. Ar neskaitāmām koncerttūrēm apmeklēts desmitiem valstu un seši kontinenti.