foto: Curtis/Lee/Splash / Vida Press
"Glābējzvana" faniem patiks: radīts restorāns, kurā izskatās uz mata kā slavenajā seriālā
Losandželosā radīts restorāns, kurā ikviens sajutīsies, kā nonācis ēstuvē „The Max”, kurā bieži mēdza pulcēties seriāla „Glābējzvans” galvenie varoņi Zaks, Skrīčs, Sleiters, Kellija un citi.
Slavenības
2018. gada 6. maijs, 08:07

"Glābējzvana" faniem patiks: radīts restorāns, kurā izskatās uz mata kā slavenajā seriālā

Kasjauns.lv

Tie, kas deviņdesmitajos gados bija tīņi un fanoja par seriālu „Glābējzvans” („Saved By The Bell”) jau ir pieauguši, taču nostalģija pēc iemīļotā TV šova palikusi aizvien. Tagad Losandželosā radīts restorāns, kurā ikviens sajutīsies, kā nonācis ēstuvē „The Max”, kurā bieži mēdza pulcēties izdomātās Beisaidas vidusskolas skolēni Zaks, Skrīčs, Sleiters, Kellija un citi.

Restorāns seriāla „Glābējzvans” faniem

Losandželosā radīts restorāns, kurā ikviens sajutīsies, kā nonācis ēstuvē „The Max”, kurā bieži mēdza pulcēties seriāla „Glābējzvans” galvenie varoņi Zaks, ...

gallery icon

Rietumholivudā atvērtajā restorānā, kam dots nosaukums „Saved by The Max” („Glābējmakss”) klienti varēs mieloties ar burgeriem, frī kartupelīšiem un piena kokteiļiem, – tieši tāpat kā to darīja seriāla „Glābējzvans” galvenie personāži. Šī bija vieta, kur tika apspriestas jaunākās tenkas, kaldināti plāni un jaunas idejas. Vienvārdsakot Beisaidas vidusskolas skolēnu iemīļotākā „tusiņu” vieta.

foto: Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Seriāla „Glābējzvans” galvenie varoņi.

Zaks (Marks Pols Goselārs), Skrīžs (Dastins Daimonds), Sleiters (Mario Lopess) un Kellija (Tifānija Ambera Tīsena) vienmēr bija sastopami jauniešu iecienītajā ēstuvē „The Max”.

foto: ©NBC/Courtesy Everett Collection / Everett Collection/ Vida Press
„Glābējzvana” varoņi filmā...

Interjera ziņā uz mata tāda pati ēstuvīte kā seriālā, tagad atklāta Rietumholivudā, Losandželosā. Ikviens „Glābējzvans” fans te sajutīsies kā nonācis populārā seriāla filmēšanas atmosfērā un gan jau, ka nepametīs arī doma, ka kuru katru brīdi pa durvīm iebrāzīsies Zaks vai Sleiters, jeb mūžīgais jokdaris Skrīčs.

foto: Curtis/Lee/Splash / Vida Press
... un te identiski skapīši Losandželosā esošā tematiskā restorāna telpās.

Viens no jaunā restorāna „Saved by The Max”’ dibinātājiem Dereks Berijs savu jauno uzņēmumu nosaucis par „nostalģisku sapni”, ko „ikviens ļoti gaidīja”.