foto: LETA
"Prāta vētra" devusies tūrē pa Lielbritāniju
Pirmais koncerts - jau šovakar Birmingemā.
Mūzika
2018. gada 3. maijs, 07:25

"Prāta vētra" devusies tūrē pa Lielbritāniju

Jauns.lv / LETA

Birmingemas koncertzālē "O2 Academy 2" šodien plkst.19 pēc vietējā laika notiks grupas "Prāta vētra" koncerts, liecina grupas mājaslapā publicētā informācija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēcāk grupa dosies uz Mančestru, kur koncertzālē "O2 Ritz Manchester" uzstāsies 4.maijā, savukārt Londonas koncertzālē "O2 Shepherd’s Bush Empire" mākslinieki uz skatuves kāps 5.maijā. "Prāta vētra" koncertos izpildīs dziesmas no sava jaunākā albuma "Par to zēnu, kas sit skārda bungas", kas tika laists klajā 25.aprīlī.

"Prāta vētra" tautai nodod savu jaunāko veikumu - "Par to zēnu, kas sit skārda bungas"

"Prāta Vētra" laiž klajā jaunu singlu un gatavojas albuma izdošanai aprīļa beigās.

gallery icon
93

"O2 Shepherd’s Bush Empire" koncertzāle ir viena no slavenākajām Lielbritānijas koncertu vietām, kur uzstājušās tādi mākslinieki kā "The Rolling Stones", Džonijs Kešs, Elviss Kostello, "Sex Pistols", Deivids Bovijs, "Blur", Bjorka, "The Cure" u.c. Mančestras "O2" koncertzālē viesojušies mākslinieki "Arctic Monkeys", "Future", "The Maccabees" un "Method Man & Redman", bet uz Birmingemas koncertzāles skatuves kāpuši "Disclosure", "Them Crooked Vultures", "Imagine Dragons", "Franz Ferdinand" un "The Black Crowes".

Kā ziņots, "Prāta vētra" šovasar dosies Latvijas turnejā, atklājot to ar uzstāšanos 21.jūlijā Jelgavā, Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij. 28.jūlijā Valmierā koncerts notiks pilsētas centra Dīvaliņa pļavās, bet 3.augustā "Prāta vētra" uzstāsies Ventspils Reņķa dārzā. 11.augustā grupa sniegs koncertu Daugavpilī, bet turnejas noslēgums notiks 17.augustā Mežaparka Lielajā estrādē.

Tā top "Prāta vētras" videoklips

Tā top "Prāta vētras" klips “Par to zēnu, kas sit skārda bungas”.

gallery icon
31