foto: Publicitātes
Jenny May pirmo reizi mūžā baro teliņu un pa laukiem "gāzē" ar traktoru
Dziedātāja pirmo reizi baroja teļu.
TV
2018. gada 3. maijs, 08:46

Jenny May pirmo reizi mūžā baro teliņu un pa laukiem "gāzē" ar traktoru

Kasjauns.lv

Dziedātāja Jenny May, īstajā vārdā Maija Stuģe, ar prieku un nelielu satraukumu trīs dienas pavadīja saimniecībā Ventspils pusē. Šova “Mammu, brauc mājās!” ietvaros viņai bija jāpalīdz ģimenei sakārtot attiecības un jāpiedalās sīku ikdienas darbu veikšanā.

Jenny May šovs aizved uz laukiem

Jenny May šovs aizved uz laukiem.

gallery icon
11

„Šo uzdevumu pieņēmu kā pārbaudījumu, izkāpu no savas komforta zonas un devos uz laukiem pie ļoti jaukiem cilvēkiem. Sākumā bažījos, kā tikšu galā ar viņu ģimenes problēmām un vai vispār manī kāds klausīsies. Bet uzskatu, ka ar ģimeni man paveicās, jo viņi mani pieņēma un ātri atradām kopīgu valodu,” par piedzīvoto žurnālam “Kas Jauns” stāsta dziedātāja.

Lai arī Jenny May bērnībā ir dzīvojusi laukos, viņai šī bija pirmā reize lopu kopšanā. „Nonācu kārtīgos laukos, kur ir govis un teļi. Man kā rīdziniecei viss bija ekskluzīvs, jo nekad iepriekš pie govīm neko nebiju darījusi. Šovā baroju teliņus un govis dzirdīju ar ūdeni. Biju priecīga atiet no pilsētas ritma,” atceras viņa.

Pārējie darbi, kas bija jāveic saimniecībā, bija tādi, ko viņa pati dara savās mājās, – logu mazgāšana un mājas kārtošana. „Vēl malku sen nebiju krāmējusi grēdās un braukusi ar traktoru. Jāteic, ka lauki ir sava veida eksotika. Darbus darīju ar prieku,” saka dziedātāja. Vismīļākais lauku darbs no bērnības viņai ir ravēšana. Ja pašu sētā nebija ko ravēt, viņa gājusi līdzi kaimiņam uz dārzu.

Vēl no piedzīvotā dziedātājai spilgtā atmiņā ir saimnieka dzīvesstāsts. „Klausījos, ko viņš man stāstīja par savu dzīvi, un brīnījos. Stāsti ir interesantāki nekā Holivudas zvaigznēm, tādi, kurus pat sapņos neesmu redzējusi. Piemēram, par vistu zagšanu vai pavadīto laiku cietumā,” aizdomājas dziedātāja.

foto: Publicitātes
Jenny May laukos jauki pavadīja laiku.

Viņa sajuta arī ģimenes pretimnākšanu visā, ko darīja. Ģimenes locekļi arī fotografējās ar pazīstamo dziedātāju un sūtīja bildes un video saviem draugiem. „Tur dzirdētais un redzētais man bieži lika pasmaidīt, bet viņi savukārt smaidīja par mani, manu runas veidu,” nosaka Jenny May.

Dziedātājas Jenny May un viņas mīļotā vīrieša Gata Babra kāzas

2014. gada 30. maijā Rīgas Sv. Jāņa baznīcā gredzenus mija dziedātāja Jenny May un viņas meitas Sāras tēvs Gatis Babris.

gallery icon
45