Dž.Dž.Džilindžers savu sievu kāzu jubilejā aizved uz Bali
foto: Facebook.com
Divu gadu kāzu jubilejas laikā Inga tiešām jutās kā paradīzē zemes virsū.
Slavenības
2018. gada 28. aprīlī, 06:14

Dž.Dž.Džilindžers savu sievu kāzu jubilejā aizved uz Bali

Kasjauns.lv

Saule, pelde, brīvības izjūta... Tas viss Dailes teātra māksliniecisko vadītāju Dž.Dž.Džilindžeru un viņa sievu Ingu Grencbergu pavadīja krāšņajā ceļojumā uz Indonēzijas salu.

Dž.Dž.Džilindžers savu sievu kāzu jubilejā aizved ...

Vīrs piepilda sapņus! ❤️ #Bali #būtGrencbergai

A post shared by Inga Grencberga (@grencberga) on

Ģimenes svētku laikā pāris baudīja romantisku atpūtu vienā no Indonēzijas arhipelāga salām, par kuru mēdz sacīt – sava krāšņuma dēļ tā ir viena no romantiskākajām vietām pasaulē un nereti tiek dēvēta pat par paradīzi zemes virsū.

Inga un Džilis ne tikai baudīja salas krāšņo dabu un sauli, bet arī apmeklēja kultūras pasākumus, piemēram, baliešu tradicionālās dejas. Interesanti, ka Dž.Dž.Džilindžers un Inga Grencberga saderinājās 2015. gada nogalē, baudot atpūtu Taizemē.

Divu meitu tēvam Džilim Inga, kurai no iepriekšējām attiecībām ir dēls Kristers Ivars, ir sestā sieva, un gredzenus viņi mija 2016. gada 26. maijā – neilgi pēc tam, kad Džilis bija šķīris laulību ar aktrisi un mākslinieci Elīnu Dzelmi.

A post shared by Inga Grencberga (@grencberga) on

Par priecīgo notikumu sociālajos tīklos toreiz pavēstīja Inga, publiskojot vairākas fotogrāfijas, kurās pati redzama, saposusies gaišā kleitā un turot rokā līgavas pušķi. Līgavainis kāzu dienā bija tērpies uzvalkā bez kaklasaites un kreklā ar neaizpogātām augšējām pogām.

... par svētdienām āprus laika un telpas! 🌺 #Bali #būtGrencbergai

A post shared by Inga Grencberga (@grencberga) on