foto: Vida Press
Neviens no Meganas ģimenes nav aicināts uz kāzām, apgalvo princeses Diānas biogrāfijas autors
Slavens rakstnieks apgalvo, ka tēvs Meganu pie altāra nevedīšot, jo neesot uz kāzām pat aicināts, tāpat kā pārējā ģimene.
Slavenības
2018. gada 20. aprīlis, 10:01

Neviens no Meganas ģimenes nav aicināts uz kāzām, apgalvo princeses Diānas biogrāfijas autors

Kasjauns.lv

Endrū Mortons, kurš iemantoja pasaules slavu pēc tam, kad bija izdevis biogrāfijas grāmatu par princesi Diānu, nesen kā paziņojis, ka viņa ziņā esot informācija, ka Megana Mārkla uz kāzām neesot aicinājusi nevienu no savas ģimenes.

foto: Vida Press
Rakstnieks Endrū Mortons.

Skandalozi vērtētais Endrū Mortons nesen kā sarakstījis un izdevis jaunu grāmatu, kas veltīta kādai no sievietēm, kas ieprecas britu karaļnamā. Princeses Diānas biogrāfijas autors laidis klajā grāmatu „Megana: Holivudas princese” („Meghan: A Hollywood princess”.

foto: Vida Press
Endrū Mortons sarakstījis grāmatas par trim britu karaļnamam piederīgām sievietēm: Meganu Mārklu, Volisu Simpsoni un princesi Diānu.

„Vēl pirms 24 stundām neviens no Mārklas ģimenes nebija ielūgts,” rakstnieks apliecinājis izdevumam „Inside Edition”. „Esmu runājis ar ģimenes pārstāvjiem un jautājis „Vai tēvs dosies?”, un viņi man teica, ka neviens pats no Mārklu ģimenes neesot aicināts.”

Endrū Mortons tomēr piebilst, ka Meganu pie altāra visticamāk vedīšot mamma Dorija Reglenda. Viņš to nodēvējis par neparastu mammas un meitas rīcību.

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon
28

Ziņu par to, ka neviens no Mārkliem neesot aicināts uz karaliskajām kāzām, izplatījusi Meganas pusmāsa Samanta Mārkla-Grānta (52).

Atgādināsim, ka pirms gada šī sieviete Meganu vainoja it visā, draudot atklāt daudz neglaimojošu faktu par savu radinieci.

foto: Vida Press
Slavens rakstnieks apgalvo, ka tēvs Meganu pie altāra nevedīšot, jo neesot uz kāzām pat aicināts, tāpat kā pārējā ģimene.

„Karaliskā ģimene būtu šausmās, ja zinātu, ko viņa ir nodarījusi savai ģimenei,” izteicās Samanta pēc tam, kad atklātībā parādījās pirmās ziņas par to, kas ir Harija jaunā draudzene. „Patiesība nogalinātu viņas attiecības ar princi Hariju. Viņš vairāk nevēlētos ar Meganu satikties, jo šīs atklāsmes parādītu Meganu ļoti sliktā gaismā. Esmu pārliecināta, ka Harijs un viņa ģimene pēc tam nevēlētos nekā kopīga ar viņu,” draudēja Samanta.

Megana Mārkla ar pusmāsu Samantu

Mazā Megana ar lielo māsu Samantu 1982. gadā.

gallery icon
4

Endrū Mortons norāda, ka Megana jau precoties pirmo reizi nav aicinājusi ģimeni uz kāzām. 2011. gadā viņa apprecējās ar filmu producentu Trevoru Ingelsonu.

Rakstnieks savā grāmatā norāda, ka Meganu un Hariju privātā klubā Londonā iepazīstinājusi abu kopīgā draudzene Violeta fon Vestenholca.

„Viņa par Hariju neko daudz nezināja, tomēr bija sajūsmā,” apliecina Endrū Mortons.

foto: Vida Press
Mortons TV šovā „Lorraine”.

Rakstnieks uzskata, ka tā tomēr bijusi mīlestība no pirmā acu skatiena, jo megana jau tūlīt pat sākusi ceļot Harijam līdzi un centusies saorganizēt filmēšanas grafikus tā, lai viņai būtu laiks pabūt kopā ar jauno draugu.

„Megana parasti ir ļoti apdomīga,” atzīmē Mortons. Tomēr viņa devusies jau Harijam līdzi nieka 24 stundas pēc abu iepazīšanās.

Endrū Mortons tomēr ir pārliecināts – ja pāris būtu saticies pirms daudziem gadiem, karaliskās kāzas nebūtu sekojušas.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

„Pirms desmit gadiem Megana būtu teikusi: „Nē tas nav priekš manis.” Viņš bija draisks jauns vīrietis. Dažu pēdējo gadu laikā Harijs ievērojami pieaudzis un nobriedis.”

Jāatzīmē gan, ka iepriekš izskanējis viedoklis, ka uz kāzām aicināti abi Meganas vecāki, jo līgava vēlas, lai viņu pie vīra izdotu tieši tētis Tomas Mārkls. Ārzemju preses rakstīja, ka viņš ieradīšoties Anglijā jau krietni pirms kāzām, lai piedalītos ceremonijā, kur kristīs un iesvētīs meitu Anglijas Baznīcā, jo Megana augusi protestantu ticībā. Šī ceremonija izvērtīšoties vēl īpašāka, jo tā būs Mārkla kunga pirmā tikšanās ar nākamo znotu.

Vēl tikai nepilns mēnesis un visas mīklas par kāzu viesiem būs atrisinātas. Megana un princis Harijs kāzas svinēs 19. maijā Vindzorā.

Princis Harijs un Megana Mārkla Edinburgā

Princis Harijs un Megana Mārkla Edinburgā

gallery icon
25

Megana Mārkla vizītē Notingemā

Dodoties pirmajā oficiālajā vizītē kā prinča Harija līgava, aktrise Megana Mārkla bija izvēlējusies zīmola „Strathberry” kolekcijas „Midi Tote” rokassomiņu ($ ...

gallery icon
35