foto: Vida Press
Deivida Bovija meita ar tetovējumu godina mirušo tēti
Deivids Bovijs ar sievu Imanu un meitu Leksiju 2003. gadā.
Slavenības
2018. gada 21. aprīlis, 11:56

Deivida Bovija meita ar tetovējumu godina mirušo tēti

Kasjauns.lv

2016. gadā mirušā britu mūziķa Deivida Bovija atraitne modele Imana privāto dzīvi ļoti sargā, taču nesen viņa padalījusies ar abu kopīgās meitas Leksijas fotogrāfiju.

Mūziķa Deivida Bovija un modeles Imanas meitai Aleksandrai Džounsai – sauktai par Leksiju – ir 17 gadi. „Instagram” blogā ievietotajā fotogrāfijā jauniete izskatās bezrūpīga un laimīga. Viņa viegli uzsmaida kamerai, bet uz meitenes kreisās rokas apakšdelma redzams mirušajam tētim veltīts tetovējums.

Curls and stripes! #lexilove

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on

Meitas tetovējumu Imana pirmo reizi atrādīja jau gada sākumā – atzīmējot vīra nāves gadadienu dienu, kas bija 10. janvārī. Tintes zīmējumā attēlots mēness ar tajā iezīmētiem ziediņiem. Līdzās zīmējumam rakstīts vārds tētis un uzvilkti divi krustiņi „xx”, kas angļu valodā runājošajās zemēs nozīmē bučiņas. Tetovējumu papildina arī Leksijas tēva dzimšanas un miršanas gadu skaitļi – „1947-2016”.

You will always be part of us. Jan 10th #BowieForever #EverAndEver

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on

Ir apritējuši divi gadi kopš leģendārais mūziķis zaudēja cīņā ar vēzi un pēc viņa aizvien ļoti skumst sieva Imana un meita Leksija. Arī 62 gadus vecajai supermodelei pašai uz ādas ir tetovējums, ar kuru viņa godina mirušā vīra piemiņu. Imana izvēlējusies sev uz potītes uztetovēt nazi, kura spalu rotā vīra vārds „David” [parullē iepriekšējo attēlu pa labi un to redzēsi!].

Leksija lielāko daļu savas dzīves uzaugusi prom no rampu gaismām, tikai pēdējā laikā viņa šad tad redzama mammas „Instagram” blogā publiskotajos attēlos.

The Queen of my heart Lexi Jones at 17 years old! #selfportrait #LexiLove

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on

How time flies! This blessing is 15yrs old Like father like daughter! Bless #LexiLove

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on