foto: CHINE NOUVELLE/SIPA
Bīstamā mājsaimniece Longorija atrāda grūtnieces vēderiņu
Eva Longorija tikusi pie zvaigznes Holivudas Slavas alejā
Slavenības
2018. gada 17. aprīlis, 17:05

Bīstamā mājsaimniece Longorija atrāda grūtnieces vēderiņu

Kasjauns.lv

Seriāla “Bīstamās mājsaimnieces” aktrise Eva Longorija (43) tikusi pie zvaigznes Holivudas Slavas alejā – pirmdien viņa Losandželosā piedalījās svinīgajā atklāšanā, atrādot savu grūtnieces vēderiņu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Eva Longorija tikusi pie zvaigznes Holivudas Slavas alejā

Seriāla “Bīstamās mājsaimnieces” aktrise Eva Longorija tikusi pie zvaigznes Holivudas Slavas alejā – pirmdien viņa Losandželosā piedalījās svinīgajā atklāšanā, atrādot ...

gallery icon
5

Longorija filmējas kopš 2000.gada, kad epizodiskā lomiņā debitēja slavenajā seriālā “Beverlihilza 90210”. Slavu viņa guvusi ar Gabrielas lomu seriālā “Bīstamās mājsaimnieces”, par to saņēmusi arī “Zelta globusu”. Eva bijusi arī vairāku reklāmas kampaņu seja, ne reizi vien dažādās aptaujās atzīta par skaistāko sievieti Holivudā.

Nu 43 gadu vecumā Longorija beidzot gatavojas kļūt par māmiņu – drīz vien pasaulē nāks viņas un vīra uzņēmēja Hosē Bastona dēls. Evai šī būs pirmā atvase, bet Hosē jau ir trīs bērni no iepriekšējās laulības. Kā atminas Eva, ar Hosē viņu kāds pāra kopīgs draugs iepazīstinājis 2013. gadā, taču kaisle abu starpā nav uzvirmojusi uzreiz. Tikai pēc pusgada – kad tas pats draugs atkal viņus savedis kopā – Eva sajutusi abpusēju patiku. “Savādi, bet otrajā iepazīšanās reizē viss bija tā, kā grāmatās raksta – likās, ka eņģeļi dzied, viņam apkārt bija mirdzoša aura un uzreiz sajutām savstarpēju jūtu ķīmiju.” Jau nākamajā dienā abi devušies pusdienās, kas ievilkušās četru stundu garumā, un kopš tā laika ir nešķirami. “Viņš ir izskatīgākais vīrietis, kādu esmu redzējusi. Randiņā viņš bija tik harizmātisks, apburošs, jauks un jautrs,” kādā intervijā pirms dažiem mēnešiem pirmo īsto satikšanos atcerējās aktrise.

Eva Longorija ar vīru Ibicā

Aktrise Eva Longorija ar vīru mediju mogulu Hosē Bastonu Ibicā.

gallery icon
22

Bastons mīļoto bildināja 2015. gada decembrī, kad pāris bija devies baudīt brīvdienas Dubajā, bet par precētu pāri viņi kļuva 2016.gadā Meksikā. Evai šī ir trešā laulība: no 2002. līdz 2004. gadam viņa bija precējusies ar aktieri Taileru Kristoferu, bet no 2007. līdz 2011. gadam – ar basketbola zvaigzni Toniju Pārkeru.