foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Uzņēmēja Ieva Plaude uzvarējusi vēzi un atgriezusies dzīvē
Ieva Plaude-Rēlingere pagājušā gadā nogalē, piedaloties stilistes Žannas Dubskas grāmatas “Rīdzinieces noslēpumi” prezentācijā.
Slavenības
2018. gada 10. aprīlis, 06:31

Uzņēmēja Ieva Plaude uzvarējusi vēzi un atgriezusies dzīvē

Kasjauns.lv

“Sauksim lietas īstajos vārdos – man pagājušajā gadā izoperēja krūts vēzi,” intervijā žurnālam “Ieva” atzinusi uzņēmēja, “Kolonnas” zīmola īpašniece Ieva Plaude-Rēlingere.

Ekskluzīva foto galerija - Plaudes kāzas!

gallery icon
5

Uzņēmēja, kurās vārds Latvijā saistās ar zīmolu “Kolonna” unskaistumkopšanu, pastāstījusi, ka tas viņai bija ļoti liels pārbaudījums, pārdzīvojums.

“Ir jābūt lielai drosmei, lai pieņemtu domu, ka es miršu (..) Dzīvoju kā Blaumaņa novelē – nāves ēnā. Ar izpratni, ka miršu. Psiholoģiski šī apziņa ir visgrūtākā,” intervijā žurnālam “Ieva” stāstījusi Plaude-Rēlingere.

Pēdējos 8 gadus Ieva Plaude-Rēlingere nebija sniegusi plašas intervijas, lai arī ar viņu šajā laikā notikušas ļoti daudzas dažādas lietas. Pirmkārt jau tas, ka Ieva Plaude-Rēlingere jau 2014. gadā izšķīrusies no vācu uzņēmēja Jurgena Rēlingera un ir brīva sieviete.

Plaude-Rēlingere 2008. gadā krīzes laikā piedzīvoja personīgās maksātnespējas procesu, no kura tagad atguvusies. Bet tolaik bijis tā, ka viņu uzturējis vīrs. Viņa Vācijā pati sākusi strādāt birojā kosmētikas fabrikā. Tad viņa iecelta par fabrikas direktori, bet pirms gada viņai izdevies šo fabriku nopirkt.

“Atklāšu noslēpumu – pirms gada, emocionālu jūtu vadīta, atpirku “Kolonnas” zīmolu. Man šķita, ka tas netiek pietiekami labi kopts. Šobrīd saņemu maksu par zīmola lietošanu, bet, vai vēlos vēlreiz atsākt biznesu Baltijā... Tiešām nezinu. Laiks rādīs!” intervijā žurnālam “Ieva” sacījusi Ieva Plaude Rēlingere.