foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Žaklīnai, kā jau ierasts – superviedoklis! Šoreiz par "Facebook" nopludināto datu skandālu
Žaklīna Cinovska savā stilā šoreiz prātojusi par personu datu noplūdi no "Facebook".
Slavenības
2018. gada 7. aprīlis, 10:50

Žaklīnai, kā jau ierasts – superviedoklis! Šoreiz par "Facebook" nopludināto datu skandālu

Kasjauns.lv

Kamēr puse pasaules pukst un īd, ka notikušas trakas lietas, jo „nopludināti” teju vai 100 miljonu ļaužu dati no sociālā tīkla „Facebook”, ASV senāts pie sevis izsauc „Facebook” radītāju Marku Cukerbergu, lai viņš skaidro, kāpēc un kā tas bijis iespējams, un gaidāms, ka uzņēmumam varētu tikt uzlikti miljardiem ASV dolāru lieli sodi, TV raidījumu režisore Žaklīna Cinovska pasaka, to, kas visiem saprātīgajiem soctīklu lietotājiem ir „uz mēles”.

„Es nesaprotu. Lūdzu, paskaidrojiet, kas tieši ir tie dati, kurus var par mani nospert te "Facebukā"? E pasta adresi? Skolu, augstskolu vai dzimšanas dienu? :D

Vai tas, kad laikoju Klintoni, vairāk un vairāk manā joslā "izmeta” jokus par Trampu? Vai, tad, kad sūdzos par sliktajām Rīgas ielām, man vairāk nāks pašslavinošie Ušakova klipi?
Vai tad, kad laikoju un postēju savu kaķi, man te parādās dzīvnieku reklāma? Nu un!?

Labāk nekā motorzāģi, kas mani neinteresē.

Nopietni. No kā mums jāuzmanās?” savā profilā ierakstījusi Žaklīna Cinovska.

Dzīvespriecīgās Žaklīnas Cinovskas dzīves ainiņas

gallery icon

Pēc ieraksta viedokļi un komentāri sāka birt kā no pārpilnības raga. „Nosper Tavu prātu un izvēli, tā ka ne Tu un pat ne Robčiks to nepamana...” ziņoja kāds "Facebook" lietotājs.

Alternatīvais mācītājs Valters Korālis arī nāca klajā ar savu vēstījumu: „Nu, daži spečuki runā, ka "Facebook" aplikācijas atvēršanas laikā (dažiem tā atvērta visu dienu) iespējams caur to noklausīties jebkuru telefonsarunu vai izlasīt daudz ko citu mūsu telefonos un bildēs.

Es teiktu – pilnīgi ticami un pietiekami, lai par mums būtu vairāk informācijas, nekā ārstam vai vietējam nodokļu inkasatoram. Ieslēdzot telefonu tev ir jārēķinās, ka tevi (lasīt- tavu datoru un telefonu) klausās vai lasa ļooooti daudz cilvēku. Un vairs sen neesmu tik naivs lai domātu, ka šī platforma – facebook vai citas ir vienīgi radītas, lai izklaidētu cilvēkus... Bet nu un? Arī ar to var sadzīvot. Rietumvalstīs daudzi savās guļamistabās neaizklāj logus...”