foto: Mārtiņš Ziders
Automīļi, sarosieties! Ieskats, kā top vērienīgā auto izstāde Ķīpsalā
Arī šādi, mākslinieciski apgleznoti, braucamrīki skatāmi vērienīgajā autoizstādē Ķīpsalā.
Slavenības
2018. gada 6. aprīlis, 06:55

Automīļi, sarosieties! Ieskats, kā top vērienīgā auto izstāde Ķīpsalā

Kasjauns.lv

Jau šodien 6. aprīlī, Ķīpsalā sāksies Baltijas lielākais autodzīves notikums – starptautiskā autoindustrijas izstāde “Auto 2018”, kas apvieno četras sadaļas plašam interešu lokam – “Auto”, “Transporta tehnika”, “Auto mehānika” un “Auto Exotica”.

Tā top Baltijas starptautiskā auto industrijas izstāde “Auto 2018”

Tā top Baltijas starptautiskā auto industrijas izstāde “Auto 2018”.

gallery icon
78

Jaunākie automobiļu modeļi, Baltijas mēroga pirmizrādes, spilgtākie Latvijas, ārvalstu tūninga šedevri, klasiskie spēkrati, sacīkšu auto, spēcīgs un iespaidīgs komerctransports, autoservisu aprīkojums – to visu trīs hallēs trīs dienas varēs baudīt izstādē “Auto 2018” Ķīpsalā.

No 6. līdz 8. aprīlim Ķīpsalā noritēs Baltijā lielākā autoindustrijas izstāde “Auto 2018”, kurā notiks vairākas Baltijas mēroga pirmizrādes, vienā no tām – pasaulē visātrākais sērijveida apvidus auto “Lamborghini Urus”.

Autonozares profesionāļi izstādēs “Auto mehānika” un “Transporta tehnika” varēs iepazīties ar aktuālāko nozares piedāvājumu, sākot no rezerves daļām un beidzot ar industriālo tehniku. Visās trīs izstādes dienās interesenti varēs vērot profesionālā meistarības konkursa “Jaunais automehāniķis 2018” finālu.

Viskrāšņākais solās būt autotūninga šovs “Auto Exotica 2018”, kam šoreiz Ķīpsalā tiek būvēta papildu trešā halle. Šeit izstādes apmeklētāji varēs apskatīt jaunākos tūninga projektus no Eiropas un Skandināvijas valstīm, kā arī vietējo autoklubu vasaras sezonai sagatavotos spēkratus. Izstādē būs apskatāmi arī sacīkšu spēkrati, no kuriem ievērojamākais būs šā gada Dakaras rallijreidā veiksmīgi startējušais “Toyota” pikaps aptuveni pusmiljona eiro vērtībā.

Savukārt Bērnu izklaides zonā varēs satikt transformeru Kameni, apskatīt “Zvaigžņu karu” auto un izbraukt ar retro elektroautomobili. Un tas nav viss!