Tā tik bija ballīte! "Keksi" līderis Muravejs dzimšanas dienu nosvinēja tradicionālajā "Skudrupūznī!" FOTO
Grupas “Keksi” līderis Muravejs jeb Aleksandrs Sircovs priecīgs. Viņa dzimšanas dienas “Skudrupūznis” izdevies!
Slavenības
2017. gada 3. janvārī, 14:44

Tā tik bija ballīte! "Keksi" līderis Muravejs dzimšanas dienu nosvinēja tradicionālajā "Skudrupūznī!" FOTO

Jauns.lv

Jau desmit gadus pēc kārtas mūziķis, grupas “Keksi” dibinātājs Aleksandrs Sircovs jeb Muravejs 2. janvārī savu dzimšanas dienu svin ar īpašu koncertu “Skurupūznis’, kas pulcē labākos rokenrola meistarus. Šoreiz ballīte notika Vecrīgas klubā “9. vilnis”.

Tā tik bija ballīte! "Keksi" līderis Muravejs dzim...

 “Šis ir jau desmitais Skudrupūznis pēc kārtas un allaž ir pulcējis pilnas skatītāju zāles. Tas, ka rock’n’roll un rock’a’billy mūzika patīk tik plašam klausītāju lokam, ir labākā dāvana dzimšanas dienā. Rokenrols ir vienmēr dzīvs, un to pierāda arī tas, ka vairums mūsu grupas dalībnieku ir gados jauni. Solistam Dāvim Matskinam ir vien nedaudz pāri 20,” pirms koncerta izteicās Muravejs, kuram 2. janvārī palika 58 gadi.

Koncerta laikā kopā ar grupu “Keksi” (Dāvis Matskins (vokāls), Viktors Eunapu (elektriskā ģitāra, bekvokāls), Gints Žilinskis (taustiņi), Willie Strods (sitamie instrumenti), Roberts Martinovskis (tenorsaksofons) un Aleksandrs Sircovs (Bass)” uz skatuves kāpa arī mūžībā aizgājušā Latvijas rokenrola karaļa Pīta Andersona grupa “The Swamp Shakers”, kā arī “Billy B Trio” (Latvija) un “Hog Band” (Lietuva), bet ballīti vadīja Andris Freidenfelds.

Šoreiz gan “Skudrupūznis” nebija tik plaši apmeklēts, kā iepriekšējos gados, taču ballītes viesiem nenācās vilties. Lieliskā rokenrola skaņās dejoja visi, bet paši pirmie dejotāji bija paši jaunākie apmeklētāji, tostarp gaviļnieka Aleksandra Sircova un viņa sievas, ģitāristes Ievas Sircovas atvases.

Grupas "Keksi" dibinātājs Aleksandrs Sircovs jeb Muravejs 2017. gada 2. janvārī savu dzimšanas dienu svin ar īpašu koncertu “Skurupūznis’, kas pulcē labākos rokenrola meistarus.

Muraveja muzikālais festivāls "Skudrupūznis 2016"

Grupas "Keksi" dibinātājs Aleksandrs Sircovs jeb Muravejs 2017. gada 2. janvārī savu dzimšanas dienu svin ar īpašu koncertu “Skurupūznis’, kas ...

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders